facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kleine Prins

De Kleine Prins
Adres: Stationsstraat 33 , Zottegem 9620, BE
Telefoonnummer: 09 361 35 02
Stad: Zottegem
Route: Stationsstraat 33
Postcode: 9620


Recensies
Heel gezellige plaats die mij meermaals werd aangeraden. Vriendelijke en snelle bediening. Absoluut lekker gegeten! 1 tip: meer inspanning leveren voor vegans/vegetariërs. De vegetarische pasta was lekker maar eerder simpel. het konijnevoer-gedacht bij vele mensen Op die manier zou ik mensen niet kunnen overtuigen om minder/geen vlees te eten. In hoofdsteden is dit al ingeburgerd maar Zottegem mag niet achterwege komen. Maar dit dus ter zijde. De kleine prins is een absolute aanrader!
De Kleine Prins doet zijn best om boven de middelmaat uit te stijgen en dat dient geapprecieerd. Maar dan moeten ernstige schoonheidsfouten zoals onderstaande wel worden vermeden. Enige tijd geleden bestelden wij er een vegetarische salade met de uitdrukkelijke vraag er geen spekblokjes in te verwerken. Toen de ober het bord kwam brengen en er toch spekblokjes bleken in te zitten, besefte hij de vergissing en nam het bord weer mee met de woorden: "we zullen een nieuw bord brengen". Achteraf bleken er in het "nieuwe bord" toch nog een tiental spekblokjes te zijn achtergebleven en was dus blijkbaar geen nieuw bord gemaakt, maar had men een halfslachtige poging ondernomen de spekblokjes uit het eerste bord te verwijderen. Geen fijne ervaring voor een fervent vegetariër...
Het is zeer lekker om te eten. Bediening is super. Er was die avond heel veel lawaai, maar het zat ook stampvol en er was 1 bende aanwezig. Het is wel redelijk prijzig.
Gezellig interieur, aangename akoestiek, vlotte en vriendelijke bediening en beperkte maar zeer goede kaart. Misschien niet de goedkoopste maar het was elke cent waard. Reserveren op voorhand wel aan te bevelen.
Prijs-kwaliteit heb je enorm veel waar voor je geld. Je krijgt er enorm lekker eten in een gezellig decor, bediend door vriendelijk en warm personeel.
Uitstekend eten, heel lekkere bijpassende wijn en bijzonder hartelijke ontvangst. Zijn er reeds dikwijls geweest en zullen er zeker terug keren.
Aangenaam tafelen. Verzorgde menu's. Degustatiemenu is steeds een aanrader. Lekkere wijnen. Discrete aanwezigheid van personeel. Topzaak in Zottegem en omstreken!
Leuk restaurant gelegen in het centrum. Redelijk ruime kaart. Mooi geserveerd. Lekker. Vriendelijke bediening. Leuke kennismaking.
Heel lekker en knus restaurant met heel vriendelijke bediening wel reserveren op voorhand voor de weelkends want het is er rap volzet
Zeer goed restaurant met verse producten stijlvolle creaties aan betaalbare prijs. Sfeervol en sympathiek.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Kleine Prins.

Zottegem frans

openingstijden, locatie, vervoer. Stationsstraat 33 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Kleine Prins adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Kleine Prins. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Kleine Prins delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mange@Tous Mange@Tous 146 meter Mooie zaak met een gezellig interieur. Ruime menukaart, lekkere wijnen. Ze zijn ook h...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid