facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kleine Historie

De Kleine Historie

Info

voor een gezellige babbel of een lekker etentje, kan je alle dagen bij ons terecht

Adres: Heerstr. 25 , Eksel 3940, BE
Telefoonnummer: 011 73 64 73
Stad: Eksel
Route: Heerstr. 25
Postcode: 3940



op zoek naar gerelateerd: de kleine historie openingstijden, de kleine historie suriname, de kleine historie paramaribo, restaurant eksel de kruimel, brasserie hechtel eksel, den tegeleir eksel, brasserie eksel, taverne eksel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anva Anva 7 km
Recensies
We zijn met een groep van 11 personen om 19 uur aangekomen. Er werd gevraagd wat we wilden drinken, maar de menukaart kregen we niet. Nog maar eens een tweede drankje besteld, het duurde een eeuwigheid voor we dat kregen. Alle tafels met 2 personen die na ons binnen kwamen werden onmiddellijk geholpen, met als resultaat : die hadden al gegeten en wij moesten nog bestellen. Het was een heel arrogante ober, eentje van boven de Moerdijk vermoed ik, dus dat zegt al wel genoeg, denk ik. Rond 19.45 uur kregen we eindelijk de menukaart aangeboden en om 21 uur kregen we eindelijk ons eten opgediend. Nou eten, het was niet te eten! Biefstukken waren droog, spare-ribs waren taai, stoofvlees was droog, het vet dreef onder de tagliatelle. Met andere woorden, niet aan te raden!! Mij zien ze hier nooit meer!
Schande! Een half uurtje na onze bestelling krijge we te horen dat het nog heeeel lang gaat duren. Ondertussen word tegen de mense die na ons kwame gezegt dat ze geen eten kunne bestellen wegens "te" druk. Als je terras op een zonnige zondag middag half vol zit en je kan de mensen niet van eten voorzien, kan je beter sluiten!
vandaag na een lange fietstocht naar de kleine historie geweest. ik bestelde varkenshaasje en mijn vrouw een vegetarische schotel. Na 45 minuten wachten kreeg ik een geheel smaakloos veel te gaar stuk vlees; het leek wel gekookt! Bovendien was het helemaal niet gekruid, zelfs geen zout! Daarbij werd een beetje droge sla geserveerd met 1 stukje tomaat en 2 schijfjes komkommer.geen vinaigrette, geen saus , niks! Mijn vrouw kreeg alleen wat sla, geraspte wortelen, een paar stukjes tomaat en een paar noten!, Dit moest de vegetarische schotel voorstellen: zonder meer bedroevend! wat droge sla, geen dressing, geen brood,geen kaas, geen andere groenten ,niks! moesten we daarop zo lang wachten? Hier zien ze mij NOOIT meer terug!
Een leuke muzikale avond met live optreden van Eric Melaerts en gelegenheidsband
Eten is er top. Uitgebreide salades! Organiseren in de zomer vaak feestjes met DJ of bandjes. Erg mooi en groot terras. Binnen sfeervol ingericht. Op drukke dagen veel personeel waardoor alles relatief vlot moet lopen. Helaas hoorde ik meermaals dat de zaakvoerder zijn personeel niet op tijd uitbetaald en teveel onder hoge druk laat werken. Sindsdien heb ik een wrang gevoel om nog terug te keren.
De bediening was goed alleen het vispannetje was echt niet lekker. Er werden geen groenten bij gegeven en de kleine stukjes vis zatwn in een tomatensaus die steek leek op saus uit een pot. Echt geen aanrader voor dat geld. Vriendin van mij had wwl een goed gevuld bord met alles op en aan.
Fijne bediening, ruime keuze, zelfs vegetariërs worden niet vergeten en krijgen eens iets anders dan de traditionele kaaskroket. Toch is de kok volgens mij zo creatief dat hij ook vegetarische kindermenu kan maken. Een uitdaging.
Mooie eet en drinkgelegenheid. Rustig en vriendelijke bediening. Goed en lekker advies gekregen betreffende keuze van eten. En weet je: ik heb een hekel aan mensen die in een recentie klagen over hoelang ze hebben moeten wachten. Hadden die mensen elkaar niks te zeggen?
We komen er al jaren. De kaart is aan weinig verandering onderhevig, maar het geserveerde is altijd prima van kwaliteit en de porties voldoende van grootte. 4 op een schaal van 5 is 8 op een schaal van 10, en dat is goed.
De zaak zat helemaal vol voor een optreden. Er was maar 1 ober , zodat het lang duurde eer je kon bestellen. Als we rechtstreeks aan de barman wilden bestellen, zei die doodleuk dat dat niet kon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid