facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Klaverlochting

De Klaverlochting

Info

De Klaverlochting is een actief melkgeitenbedrijf. Vanaf januari 2019 verwerken we een gedeelte van de melk op onze hoeve. De zuivelproducten zijn te koop in onze hoevewinkel op de binnenkoer van de hoeve.



"De klaverlochting is een geitenboerderij met hoevewinkel die allerlei producten verkoopt zoals: ijsjes, geitenkaas, pudding, pannenkoeken, yoghurt, drinkyoghurt, geitenmelk, geitenmelkzeep,...."
Adres: Hofsmeer 23, 9340 Lede
Telefoonnummer: 0473/67 30 87
Stad: Lede
Route: Hofsmeer 23
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Geitenkaas Impe, Geitenboerderij in de buurt, geitenboerderij west-vlaanderen, Kinderboerderij Aalst, Biologische geitenboerderij, Geitenboerderij Idegem, geitenboerderij vlaams-brabant, Geitenboerderij Zele
Recensies
Met mijn dochter een pitstop genomen aan De Klaverlochting . Uiteraard is een ijsje noodzakelijk. Met mijn lactoseintolerante niet zo evident. Maar het geitenijs wordt geaccepteerd door m'n lijf! Als bij wonder ook nog echt lekker. Geen geitengeur of smaak waar iedereen zo bang van is bij het horen van geitenmelk. Probeer het eens! Je zal aangenaam verrast zijn. Superlieve uitbaters met echte passie voor hun vak. Ideaal uitstapje met speeltuintje en de vele diertjes.
Vandaag voor het eerst naar de Klaverlochting geweest. We aten er heel lekkere ijsjes en namen nog wat geitenkaas mee naar huis. De beste geitenkaas ooit! Een echte aanrader
Snelle vriendelijke bediening, met heerlijke zeep. Ook de drinkyoghurt was heerlijk. Daarbovenop kan je ook rustig genieten van een ijsje op terras.
Onze dochter gaat er jaarlijks op boerderijkamp. Leuke mensen en harde werkers, kinderen hebben het er geweldig naar hun zin.
Supermooie plek. Toffe uitbaters. Aanrader om te bezoeken. Lekkere kazen en ijs.
Zelfs in tijden van Corona kan je hier op een veilige manier de boerderij-dieren bewonderen. De geiten zorgden voor veel vermaak bij ons zoontje van 5 en onszelf. Aanrader!
Geitenkaas in spek gewikkeld, deze week gekocht, en smaakte overheerlijk! Een echte aanrader!
Zeer vriendelijke uitbaters. Lekker ijs en kaas die je kan consumeren in de schaduw van de bomen, terwijl de kindjes spelen, met de tractors rijden of geitjes kijken. Ideale uitstap voor een zondagnamiddag!
Zeer vriendelijke mevrouw aan de hoevewinkel. We zijn met onze dochter gaan kijken naar de diertjes op de boerderij. Lekkere producten in een korte keten met aandacht voor verpakking. In de zomer is het geweldig vertoeven, eerlijk eten en drinken, perfecte prijs kwaliteit.
Zeer leuke boerderij. Geitjes, kippen, ezels, alpaca's, konijn, pony's, eenden,... Allemaal erg toegankelijk. Springkasteel, speelgoed en speeltuin voor de kindjes en hele lekkere ijsjes gemaakt van geitenmelk. Vriendelijke uitbaatster ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid