facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kinderplaneet

De Kinderplaneet

Info

Alles voor Baby's en kids !



"In Baal vind je een héél speciale planeet. Hier zijn de kinderen heer en meester! Ze vinden er alles wat hun hartje begeert. Van de kleinste knuffel tot een volledig ingerichte kamer. Van een rugzak tot een Playstation. De naam van deze wonderlijke plaats? De Kinderplaneet.Je kan naar hartenlust shoppen in onze baby-, speelgoed-, kleding- en school& op reis afdeling.Daarnaast hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van geboortelijsten. Je geboortelijst is volledig online raadpleegbaar en beheerbaar."
Adres: BAALSEBAAN 283, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Stad: Baal
Route: BAALSEBAAN 283
Postcode: 3128


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: de kinderplaneet openingstijden, de kinderplaneet aartselaar, de kinderplaneet online geboortelijst, de kinderplaneet huizingen, de kinderplaneet mariekerke, kinderplaneet geboortelijst kopen, de kinderplaneet winkels, de kinderplaneet klantenkaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleinenstoer - 2de hands Kleinenstoer - 2de hands 1 km Een leuke shop met 2de hands kleding voor de allerkleinste en de allerstoerste onder ...
Recensies
Wat een heerlijke winkel, speciaal uit Limburg naar daar gereden omdat ze nergens bij ons in de buurt de VEER bolderkar verkopen. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, komt spontaan een woordje uitleg geven bij de wandelwagens hoe ze juist werken. Je kan er letterlijk alles vinden voor je kleine spruit. Komen zeker nog is terug.
Zeer ontevreden over een verkoopster die uiterst opgejaagd een uitleg gaf over een kinderwagen van het merk Veer!!! Ze onderbrak ons constant en ging in discussie over een maxi cosy....zonder zelfs te luisteren!! Wat een fijne gezellige uitstap met plannen tot aankoop zou worden , is een moment van frustratie geworden....spijtig dat zo zenuwachtige mensen uitleg geven over zo fijne toekomstplannen!
vandaag in de kinderplaneet, geweest, bij het kopen van een geschenk vroeg ik aan de kassa, haar naam is Kelly of ze eventjes mee kon helpen met het inpakken, ik weet ook dat dit niet mag sinds corona maar nu had ik een grote giraffe gekocht en is niet te doen om dit alléén in te pakken ze weigerde om te helpen is dat nu zo moeilijk om een eventjes te helpen, dit is niet klantvriendelijk terwijl er ook niemand aan de kassa was, ik was wel boos.
Top winkel Vroeger als kind altijd kadootjes voor vriendjes gaan kopen En nu onze geboortlijst gelegt voor ons kindje dat op komst is! Toppers! Doe zo voort!
Bij het leggen van de geboortelijst hadden we 4 knuffels genoteerd. Echter bij het afhalen was er 1 niet beschikbaar?! Raar want de 4 waren aanwezig! Het personeel wist echter zelf niet waar deze zou zijn?! De enige keuze die we kregen was of een tegoedbon die we natuurlijk dienen te spenderen in de winkel wat we niet willen of een knuffel die totaal niet op de onze trekt. Geen compensatie,… voor de, in onze ogen toch, gemaakte fout.
Ik heb nog nooit zo een amateuristische winkel gezien !!!! Ik heb gisteren via de webshop een Cybex Cloud Z Autostoeltje besteld. Het stoeltje was op voorraad. En wat hoor ik ineens nu? Onze excuses voor het ongemak. We vinden dit zelf heel vervelend, maar omdat we terzelfdertijd in een fysieke winkel en online verkopen, kan het gebeuren dat een klant in de winkel net het laatste stuk aankoopt nog vóór wij in de mogelijkheid zijn geweest de online orders te verwerken. Het artikel kan momenteel niet meer besteld worden bij onze leverancier. Als jullie dit toch zo vervelend vinden.. bied dan voor dezelfde prijs een andere kleur of een type aan van hetzelfde merk!!!! Heel makkelijke oplossing dit!!!! Iemand anders heeft het stoeltje gekocht in de winkel, geld terugsturen en doei!!!! Zeer onrespectvol!!!
Grote winkel. Heel ruim assortiment uit babyartikelen, ook voor de oudere kinderen heel wat leuks. Voor volwassenen ook heel wat leuke dingen! Zeker een aanrader. Top om te combineren met De Kom aan de overkant van de straat waar je lekker kan eten en genieten van de cocktails terwijl je bengels zich kunnen uitleven in de binnen en buitenspeeltuin.
grote winkel ! hebben heel veel ! behalve een vriendelijke medewerker aan de kassa! er lag iets verkeerd in de rekken waardoor ik het verkeerde neem ik reken af en zie op het kasticketde verkeerde prijs in mijn ogen waardoor ik graag wil wisselen ik loop naar de rekken zei begint daar niet de mooiste taal te verbeelden bij mijn vriendin aan de kassa... en de vriendelijkheid was als water voor de zon verdwenen! wij nog proberen vriendelijk af te rekenen... naar de auto en dan krijg je telefoon van de verkoopster om te vragen of wij nu niet die 2 artikelen mee hadden genomen! dus eerst afgeblaft en dan telefonisch beschuldigd orden van dief ! mij gaan ze zeker geen reclame weten maken! ze zien mij daar nooit meer !
Ruim assortiment aan betaalbare prijzen. Geboortelijst leggen mogelijk. Reservatie en afhalingen goed geregeld.
Supergoed geholpen met onze geboortelijst, ik ben werkelijk nog nergens zo hartelijk geholpen. En dit elke keer bij onze ontelbare tripjes naar de Kinderplaneet naar aanleiding van de kleine! Nu komen we er nog steeds heel graag in combinatie met een bezoekje naar De Kom! Echt een aanrader voor alles ivm baby's, kinderen en wonen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid