facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kinderbrouwerij

De Kinderbrouwerij

Info

Cultuur- en speelhuis voor gezinnen met kinderen www.kinderbrouwerij.com

Geschiedenis

DE KINDERBROUWERIJ ligt op de site van de oude dorpsbrouwerij St.-Joris, Reningelst, en is een plek waar jong en oud het kind in zich naar boven kan laten komen. In grote en kleine theaterzalen, en ‘s zomers op de koer of in de weide worden gezinsvoorstellingen geprogrammeerd met muziek, toneel, dans, film, … We maken ook eigen producties en werken aan originele, speelse ontdekkingstochtjes op en rondom de site.

In onze familiekroeg kan je volksspelen, bordspelletjes en gezelschapsspelletjes spelen binnen of op de koer. We serveren er onze biologische huisbieren Rookop en Keikoppenbier, biologische tuinsappen en lekkere hoeveproducten voor jong en oud. De Kinderbrouwerij ligt op het Reningelstplein, hartje Reningelst, en is vanaf september open elke zaterdag en zondag van 14u tot 18u! Gratis toegang!

Adres: Reningelstplein 5a, 8970 Reningelst
Stad: Reningelst
Route: Reningelstplein 5a
Postcode: 8970



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Kinderbrouwerij, Kinderbrouwerij Facebook, Sjarettenwandeling
Recensies
Interessant initiatief met veel speelruimte voor kinderen. Spelletjes spelen, viewmaster tocht, wandelen, een klakkaard eten,... Feniks2020 tentoonstelling is beperkt en niet op kinderen gericht. Jammer, hier zat meer in. Centrum van Reningelst ligt momenteel open. Een bezoek waard.
Tof om te doen. Zeer vriendelijke jongen in café. Zientje is zeer lekker
Leuke spelletjes namiddag met de kids. Ook lekkere lokale biertjes en een mooie inrichting van het cafeetje. Enkel de bediening was wat knullig. #jobstudenten
Leuk en kindvriendelijk initiatief. Breng zeker een bezoek aan de mouttoren.
Heel leuk om samen gezellig spelletjes te spelen Zowel buiten als binnen. Ook in de speelweide kunnen de kinderen leuk spelen. Jammer dat mensen hun afval niet altijd terug meenemen, want zo ligt er gebroken glas in de speelweide.
Heel leuke plaats, mooie tuin om de kinderen in te laten ravotten. Vriendelijke bediening.
Voormalige brouwerij die nu voornamelijk open gehouden wordt door vrijwilligers. Lekkere lokale bieren en fruitsappen. Je kan er binnen en buiten zitten. Leuke volksspelen ter beschikking. Wij waren er zonder kinderen maar denken wel dat ze dat leuk zouden vinden.
De wandeling gaat over wegen, waar behoorlijk wat auto's passeren. De opdrachten zijn wat bij het haar gegrepen, met uitzondering van de quiz. De dame achter de bar was wel super vriendelijk! Lekkere lokale biertjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid