facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keyser

Info

Bakkerij, Tea-room, Patisserie

Geschiedenis

Patisserie De Keyser is al sinds 1986 een vaste waarde in Dendermonde. In 2003 namen Toon Reynier en zijn vrouw Claire Plaquet de zaak over.

Toon genoot zijn opleiding in Ter Groene Poorte in Brugge en volgde stages in de beste bakkerijen en patisserieën van het land. Hij werkte zelfs een tijd in Parijs bij de befaamde patissier Gérard Mulot waar hij zich verder bekwaamde in de finesses van het vak.

Fijne patisserie is zijn grote passie, dat merk je ook aan het uitgebreide gamma. Want bij Patisserie De Keyser vind je meer dan dertig soorten gebakjes.

Claire heeft een ruime ervaring in de horeca en dat merk je ook aan de manier waarop ze de tearoom runt.

De kaart is door de jaren heen ruimer geworden en biedt zowel lekker gebak als uitgebreide ontbijtformules, verfijnde broodjes en warme gerechten.

Claires zin voor detail en kwaliteit blijkt ook uit de koffiekaart die een tiental variëteiten omvat. Voeg hieraan een vriendelijke bediening toe en je begrijpt meteen waarom de tearoom de dag rond veel volk over de vloer krijgt.

Toon en Claire kunnen rekenen op een team van 8 ervaren medewerkers die u met de glimlach bedienen.

Adres: Brusselsestraat 29 , Dendermonde 9200, BE
Telefoonnummer: 052 21 12 39
ten.resyeked@ofni
Stad: Dendermonde
Route: Brusselsestraat 29
Postcode: 9200


Openingstijden

Maandag: 07:30-18:00
Dinsdag: 07:30-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Vrijdag: 07:30-18:00
Zaterdag: 07:00-18:00
Zondag: 07:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: de keyser dendermonde, de keyser vleeswaren, de keyser rijschool, de keyser bakkerij, de keyser keukens, bakkerij de keyser dendermonde verlof, de keyser interieur, de keyser afval
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cauter Cauter 70 meter
Paul Joos Paul Joos 112 meter Aangename aandacht, het mist alleen een vleugje zodat zijn taarten heerlijk zijn
Caesar Caesar 558 meter De beste warme bakker van Dendermonde. De mattentaarten zijn ongelofelijk lekker !
Van Malderen/Sammy Van Malderen/Sammy 1 km Regelmatig kom ikbrood halen, niet het beste brood van de buurt maar toch. Onlangs pr...
Willems G. Willems G. 1 km
Brood en Banketbakker Cock Brood en Banketbakker Cock 1 km Het allerbeste brood uit Dendermonde en omstreken. Zeker de 6 granen, 10 granen en he...
De Clercq Bakkerij/Marc De Clercq Bakkerij/Marc 4 km Lekkere smosjes te koop in deze bakkerij
Recensies
Grote en mooie ingerichte winkel met smaakvolle eethoek. Overzichtelijke toonbank met een zeer ruim assortiment aan brood en gebak.
Top-levering aan huis! Makkelijk te volgen met tracking & altijd vroeg geleverd. Heerlijke pistolets en krokant stokbrood. Het 'karrenwiel' of kerstboom rond de kerstperiode is echt een heerlijke aanrader!
Cappucino en laté waren heel flauw van smaak net water
In de winkel zelf: vriendelijke bediening, ruime keuze. Vandaag voor 't eerst een ontbijtbox ontvangen. Correcte levering, verzorgd en het was smullen! Alles voor een perfect ontbijt was aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar
Vriendelijke bediening Lekkere pistolets Brood ook top !!!
Vriendelijk lekker en de bediening
Ruim assortiment ontbijtkoeken, taarten en broden, volgens mijn bevindingen is op zaterdag het aanbod wel groter dan op zondag. Ook koekjes en chocolade te verkrijgen. Ook mogelijkheid om daar te eten. Niet zo rolstoeltoegankelijk wegens drempel aan de ingang.
Af en toe gaan we eens naar Dendermonde. Meestal gaan we dan iets verbruiken in patisserie De Keyzer. Je besteld aan de toog en dit wordt daarna gebracht in de verbruiksruimte. Van buitenaf kan je door de venster kijken of er plaats is om te zitten. Er is ongeveer plaats voor 25 personen. Het brood en banket zijn lekker. Op zondag is de patisserie gesloten om 16.00u.
steeds vers en lekker bezorgservice is ook een aanrader
Voor gebak en koffie de perfecte gelegenheid maar de broodjes vond ik maar niks
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid