facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keuster F. BVBA

De Keuster F. BVBA

Info

Specialist paardenvoerders, stalbeddingen,
stalbenodigdheden,weideafrastering,
hobbyvoeders
hooi en stro



"Paardenshop en dierenspeciaalzaak De Keuster is reeds 30 jaar een vaste waarde in Hoeilaart. Als specialist paardenvoeding kan u terecht voor kwalitatief en gezond voer voor paarden, kleinvee, pluimvee en huisdieren. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreid aanbod aan praktisch stalmateriaal en paardenverzorgingsproducten."
Adres: Brusselsesteenweg 88, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 026572314
Stad: Hoeilaart
Route: Brusselsesteenweg 88
Postcode: 1560


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pet Love Corner Pet Love Corner 2 km Enjoy the rarest collection of pet items, and the most attractive prices in one onlin...
Recensies
DE plaats om te zijn voor het beste voederadvies voor de paard! Saskia denkt graag mee en heeft een zeer ruim assortiment aan hoeders.
Super aardige mensen
Ge kunt er alles krijgen en vriendelijk
Fijn advies, groot assortiment Paardenvoeding.
Super alles voor je paard
Top! Bij Saskia
Super professioneel en zeer vriendelijk... We winkelen al jaren twee keer per maand bij hen en alles is elke keer perfect! Wij adviseren!
Levensmiddelenwinkel voornamelijk voor paarden maar ook voor andere dieren. Er zijn kwaliteitsproducten maar ook en vooral Saskia die meer dan bekwaam is in haar vak en zeer goed advies geeft! Kortom, ik zou nergens anders heen gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid