facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keukenshop

Info

Een topkeuken binnen ieders bereik !!

Geschiedenis

De Keukenshop staat garant voor een topkeuken in ieders bereik en een jarenlang gebruik van uw op maat gemaakte keuken. Onder leiding van Adam Simon, een ervaren vakman in keukeninrichting, staat hij u met raad en daad bij.



"De keukenshop staat garant voor een topkeuken in ieders bereik en een jarenlange gebruik van een op maat gemaakte keuken."
Adres: Boswijk 27, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 0475651232
Stad: Ranst
Route: Boswijk 27
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pand 3 Pand 3 814 meter Nieuwe en exclusieve interieurzaak te Ranst. Elke dag te bezichtigen op afspraak! Bel...
Rasike Rasike 1 km RaSiKe offers seating and acoustic solutions for home cinema and entertainment living...
Recensies
Goede prijs en gedegen kwaliteit. En dit al een hele tijd voor uiteenlopende projecten voor zowel verhuur als verkoop. Ook jaren later nog nieuwe deuren of andere onderdelen bij te bestellen voor eerder geplaatste keukens, wat het grote verschil maakt met de concurrentie. Zonder twijfel een aanrader. Doe zo verder.
Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering alleen maar goede ervaringen. No-nonsens aanpak, zonder problemen verschillende keren offerte laten aanpassen, Adam wil in de eerste plaats een tevreden klant, niet zo veel of zo duur mogelijk opdringen. Gewoon top.
Wat een persoonlijke aanpak! We hebben een keuken gekregen volledig op maat! Zeer correcte communicatie, levering, en oplevering… tot in de allerkleinste details! Zeer sterke aanrader voor wie een topkeuken wenst!!
Vriendelijke mensen met veel kennis van zaken en een prachtige toonzaal. Een aanrader!
Voor ons een dubbele ervaring. Enerzijds vlotte en aangename omgang tot en met de offerte, anderzijds een belabberde communicatie nadat alles betaald was... Ook pech gehad met toestellen die niet op tijd geleverd werden, verkeerde kleur fronten geleverd dan weer verkeerd voorgeboord, dan weer verkeerd geboord, dan weer verkeerde maten, dan weer beschadigd. Dan weer handvaten die te snel kleur verloren en de nieuwe handvaten waren dan weer in het mat ipv blinkend... Gootsteen heeft na eerste gebruik vlekken weergegeven waar we tot op heden geen duidelijke reactie hebben op gekregen. Resultaat mag er zeker wel zijn, het heeft dan ook meer dan een half jaar geduurd voordat alles quasi in orde was.
Topservice! Bij deze mensen word je echt verder geholpen.
Heel vlotte communicatie en behulpzame mensen, aanrader!!
Nadat ik heel de Boomsesteenweg heb uitgelopen op zoek naar de beste keuze kwam ik uiteindelijk in Borsbeek bij Majda en Adam terecht. Gelukkig moet ik zeggen want ten opzichte van vele keukenwinkels hadden Majda en Adam een persoonlijke aanpak want ik had oprecht het gevoel dat ze aan het meedenken waren zonder de druk om zo snel mogelijk een beslissing te nemen. Het resultaat spreekt nu voor zichzelf, een mooi kwalitatief afgewerkte keuken met hoogwaardige toestellen. Ik raad iedereen zeker aan om tenminste eens langs te gaan bij Majda en Adam. Geloof me als ik zeg, dat je daarmee veel tijd bespaart.
Een kwalitatieve topkeuken. Zeer behulpzaam en meedenkend. Zeer tevreden.
Zeer aangenaam verrast van de hele ervaring. De keuken is mooi opgeleverd en met een sterk oog voor detail. De communicatie ging zeer vlot en gemoedelijk en altijd makkelijk te bereiken! Dikke merci!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid