facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De keuken van Kevin

De keuken van Kevin

Info

Hier kan je allerlei recepten vinden. Wekelijks probeer ik er nieuwe bij te plaatsen. Van de klassieker tot de verfijning uit alle hoeken van de wereld!

Geschiedenis

Hallo en welkom op mijn kookpagina!
Ik ben hobbykok in hart en nieren. Koken is voor mij een echte passie en vooral een leuke uitlaatklep! Als kind was ik al zeer geïnteresseerd in koken. Ik ben dan ook vroeg beginnen koken en experimenteren. Ikzelf heb geen koksopleiding gevolgd, maar door er zo vaak mee bezig te zijn en naar anderen te kijken heb ik toch heel veel ervaring kunnen opdoen in de voorbije jaren. Ik kook zowel Belgische als andere keukens. Van Italiaanse tot Thaise lekkernijen... Alles komt wel eens aan bod.

Vroeger vroeg iedereen constant naar mijn recepten. Ik stuurde deze dan vaak door. Zoals u kan raden kruipt daar veel tijd in. Daarom heb ik in 2015 besloten om al mijn receptjes te delen met iedereen. Het typen en uitwerken van recepten kost ook veel tijd en moeite, maar dat heb ik er graag voorover! Het is voor mij dan ook een soort 'online' kookboek.

Ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven.

Kookse groeten, Kevin!

Adres:
Stad: Wetteren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magic-chocolates Magic-chocolates 940 meter Ik leerde Ines een tijdje geleden kennen! We hadden direct een leuke ondernemers klik...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid