facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Katviseur

de Katviseur

Info

De Katviseur streeft voor een betere relatie tussen mens en kat:
- consultaties voor gedragsproblemen
- advies
- lezingen
- katvriendelijke webshop (coming soon!)



"de Katviseur – Benjamin Jacobs – is een academisch geschoolde kattengedragstherapeut. Hij helpt Hij helpt eigenaren die gedragsproblemen ervaren met hun kat. Daarnaast is hij een professionele, gediplomeerde kattentrimmer die jouw kat helpt bij vachtproblemen, op een katvriendelijke en niet-invasieve manier.Je kan ook een kijkje nemen op de webshop van de Katviseur. In de shop vind je de allerbeste kattenspeeltjes en kattenproducten, zoals de geweldige Purrs en Tabby Tijger speeltjes."
Adres:
Telefoonnummer: 320474543036
Stad: Beverlo



op zoek naar gerelateerd: Kattenfluisteraar België, Opleiding kattengedragstherapeut, Gedragstherapeut kat, Gedragstherapeut katten Antwerpen, Opleiding kattengedragstherapeut België, Probleemgedrag katten, Kattenproblemen, Felinova
Recensies
Ik heb al meerdere keren bij de katviseur besteld en de producten zijn altijd met zorg verpakt. De hengels zijn heel lang, dat kan je niet vinden in de gewone dierenwinkel. Daarnaast is de cat dancer ook een echte aanrader. We kregen een zakje snoepjes bij onze bestelling, gezonde snacks. Frey vond ze heel lekker! Kortom uitstekende service en persoonlijke aanpak.
Dankjewel voor de snelle en persoonlijke levering en de twee kadootjes. Beau en Toto waren er heel blij mee. Het adventure carpet viel meteen in de smaak. Het was maar amper uit de doos of ze waren er al mee aan’t spelen. Het was al goed voor uren speelplezier en is meteen ook hun favoriete speelgoed geworden :
Zeer tevreden van de service en de kwaliteit van het speelgoed! Heel persoonlijke aanpak en onze kat is helemaal verzot van de hengel en de kattensnoepjes. We zijn zeer blij dat we eindelijk snoepjes hebben gevonden die goed zijn voor de kat en die de kat ook lekker vindt, want dat was een zoektocht voor ons.
Ben zeer tevreden over oa de speeltjes voor de hengels als de gezonde snoepjes en snacks. Mijn katten zijn er dol op. De hengelspeeltjes zijn net echte prooien waardoor mijn katten echt hun jachtinstinct ten volle kunnen uiten. De service na verkoop is super waarvoor ik zeer blij en dankbaar ben want soms heb ik eens wat tips en tricks nodig over katten en hun gedrag en de Katviseur staat mij steeds te woord. Je merkt dat hij echt een hart voor dieren/katten heeft en dat hij het beste wil voor hen.
Benjamin heeft ons enorm goed geholpen met veel geduld en begrip toen we een nieuw kitten mee naar huis namen, en onze oudste not amused was. Met heel wat geduld zijn ze nu dikke vrienden! Ook het speelgoed dat we bij hem hebben gekocht is enorm populair bij beide katten, en kon snel en makkelijk besteld worden! Bedankt!
Wij hadden contact gezocht voor onze "probleem" kat. Het eerste contact was goed via massager.Nadat Benjamin bij ons op thusibezoek is geweest en een service pakket gekocht hadden. Is er nog maar 1x contact geweest met 1 appje en 1x geprobeerd te bellen. Uiteindelijk is het wel goed gekomen met onze kater, maar daar hadden wij niet die €230 voor hoeven uit te geven. Hoge verwachting had ik hierover, dus een beetje jammer.
Super tevreden over de hulp die wij hebben mogen ontvangen! Er werd echt de tijd genomen om onze situatie te bekijken en gericht advies te geven. We hebben dat onmiddellijk opgevolgd en ervaren nu al een stuk meer rust met ons katje Coco!
Bestelling van speelhengel met pluim en muis geplaatst. Bestellen ging eenvoudig, alles is netjes verpakt geleverd. Top!
Heel behulpzaam, vriendelijk en snelle communicatie! Onze kat is verzot op zijn nieuw speelgoed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid