facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kappe

De Kappe

Info

Welkom bij Dakwerken De Kappe

Geschiedenis

Welkom bij Dakwerken De Kappe

Een dak boven je hoofd beschermt alles wat je lief hebt,

draag dus zorg voor deze bescherming.

Deschrijver Jan is meewerkende zaakvoerder en heeft reeds vele jaren ervaring in algemene dakwerken. Hij staat samen met zijn team garant voor een feilloze uitvoering van uw project.

Steeds wordt vooraf in samenspraak met u nagegaan welke werkzaamheden bij uw project (nieuwbouw of renovatie) kunnen worden uitgevoerd en zoeken we naar een passende oplossing.

U krijgt advies in verband met verschillende materiaalkeuzes en werkwijzen en ontvangt een vrijblijvende offerte.

Bij elk project maken wij gebruik van de beste technieken en kwalitatieve producten waardoor wij een goede prijs/kwaliteitsverhouding bekomen voor een goed een duurzaam dak.


Adres: Hostenstraat 73, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 0032476779956
Stad: Koksijde
Route: Hostenstraat 73
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Na Storm Dudley hadden we enkele losse tegels die een probleem vormden. De Kappe reageerde binnen 30 minuten om het probleem te beoordelen. Ze keerden terug met 1 uur en 30 minuten om de schade te herstellen voordat storm Eunice arriveerde. De reparatie heeft Storm Eunice en Storm Franklin doorstaan ​​en is in orde. Dit is voor mij UITSTEKENDE SERVICE.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid