facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kadee

De Kadee

Info

Brasserie, restaurant De Kadee zorgt voor lekker en betaalbaar eten in een sfeervolle omgeving



"Welkom,Juni 2002 opende de twee Kadeekes, Katrien, Dave met veel enthousiasme brasserie “De kadee”.In Brasserie “De Kadee” kan je ongedwongen tafelen in een relaxte sfeer en genieten van onze huisbereide gerechten.Ons culinair aanbod zijn seizoensgebonden suggesties, een keuzemenu, vegetarische gerechten, pastagerechten, vis-en vleesgerechten.De uitgelezen plek voor een etentje met het gezin, vrienden of een romantische tête à tête.Met onze familiale sfeer en warme ontvangst hopen wij uw honger te kunnen stillen!Tot binnenkort!De Kadeekes,Katrien, Dave en hun team."
Adres: Handelslei 164, 2980 Sint-Antonius, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/464 25 42
Stad: Sint-Antonius
Route: Handelslei 164
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Brasserie De Kadee, Restaurant St Antonius, Pizzeria Sint-Antonius, Suggesties Brasserie, Bistro Malle, Traiteur Sint-Antonius Zoersel, Brasserie Halle Zoersel, Brasserie Westmalle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Sphinx Restaurant Sphinx 63 meter Heel lekker en gezellig daar wil ik nog meer komen alvast bedankt mvg jens
Recensies
Zeer lekkere afhaalgerechten. Handig op te warmen en mooi afgewerkt om ook thuis jezelf of familie en vrienden mee te verwennen.
Heel lekker en heel lieve bediening Het is hier heel gezellig Nano, Vera, Ludo
Zeer vriendelijke bediening, gezellig interieur, goede wijn en verzorgd en heel lekkere gerechten, bereid door een topchef met liefde voor het vak. Een echte aanrader.
Ik ben zot van vispannetjes, maar deze van De Kadee is écht wel de lekkerste! Mijn collega beaamde dit. Mercikes!
Het is er lekker eten. Gewone menukaart, vriendelijke bediening en gezellig.
Zeer lekker en ook heel vriendelijk personeel als je er nog niet bent geweest zeker een aanrader
Wij zijn hier afgelopen zondag met 7 personen komen eten. We werden zeer vriendelijk bediend. Het eten was uitmuntend! Een echte aanrader! Omdat we ZO tevreden zijn, zijn we reeds enkele keren teruggekeerd. Vanwege de CORONA-maatregelen kunnen we jammer niet gaan eten, maar gaan we vanavond afhalen voor de verjaardag van mijn schoonmoeder!
Vanmiddag 2 dagschotels afgehaald. Vriendelijk babbeltje, alles netjes verpakt, en vooral: heel smakelijk gegeten met ons tweetjes thuis. Dat doen we zeker nog eens! Bedankt Kadee-team om zo lekker voor ons te koken
Zeer vriendelijk personeel echt een topteam , eten steeds heerlijk vers en bijgestaan door lekkere salade of ovenvers brood . De huisbereide garnaal- en kaaskroketjes zijn nergens te evenaren . Prijs-kwaliteit is perfect in balans . Ook in de winter een aanrader om op het overdekt en verwarmd terras iets te drinken of te smullen . Wij zijn er al reeds veel geweest en blijven steeds teruggaan . Kleine taverne maar groots in hun aanpak !!! Wij zijn fan !!!
De complimenten met jullie fijne zaak. Ik vind t echter jammer en teleurstellend dat ik me vandaag gediscrimineerd voelde en enkel op het terras wat mocht drinken. Dit omwille dat ik handschoenen, een hoed en zonnebril draag omwille van mijn licht allergie, waardoor ik net best binnen zit. Ook kreeg ik, na telefonisch contact, geen uitleg hierover van de zaakvoerder. Dat betreur ik enorm. 2 weken terug bij kouder weer kregen wij een warm onthaal, goede bediening en was het erg aangenaam.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Kadee met het openbaar vervoer


Sint-Antonius Bethaniëlei 210 meter
406
410
412
414
419
607
618
619
Sint-Antonius Bethaniëlei 230 meter
406
410
411
412
414
419
607
618
619
Sint-Antonius Bethaniëlei 260 meter
Sint-Antonius Bethaniëlei 260 meter
411
Sint-Antonius Bibliotheek 360 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid