facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kaasfee

De Kaasfee

Info

Gezellige kaaswinkel met iets meer ...
Huisgemaakte bereidingen, kaas- en verwen schotels.
Apero schotels, diverse bijpassende wijnen en broodjes.
Brede waaier van zoete zondes.
Eetkamer, ontbijt en lunch. (Enkel mits reservatie)

Geschiedenis

"Kaas" & "Gezelligheid"
"Kaas" doet denken aan machtige verhalen, echte vrienden, een goed glas wijn.



"Kaashuis en Delicatessenzaak - Kaasaffineur - Kaasmeester"
Adres: Brugsestraat 16, 8020 Oostkamp
Telefoonnummer: 050/414982
Stad: Oostkamp
Route: Brugsestraat 16
Postcode: 8020


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Geschenkmand Oostkamp, De Kaasfee Facebook, Kaasplank Assebroek, Traiteur Oostkamp, Kaasschotel Brugge, Tjeez kaas, Kaaswinkel Knokke, Tapasschotel Oostkamp
Recensies
"Ik ben een grote kaasliefhebber en ik kan zeggen dat De Kaasfee absoluut een van de beste kaaswinkels is waar ik ooit ben geweest. Het aanbod van kazen is indrukwekkend, met een grote verscheidenheid aan zachte en harde kazen uit verschillende landen en regio's. Wat ik vooral waardeerde aan De Kaasfee was de kennis en expertise van het personeel. De medewerkers waren zeer deskundig en in staat om uitstekend advies te geven over de verschillende soorten kazen en de beste manier om ze te combineren met andere ingrediënten. Dus als je op zoek bent naar een geweldige kaaswinkel met een breed assortiment van hoogwaardige kazen en deskundig personeel, dan kan ik De Kaasfee ten zeerste aanbevelen."
De Kaasfee is een geweldige kaaswinkel met een uitstekende selectie kazen van hoge kwaliteit. Het personeel is deskundig en vriendelijk en staat altijd klaar om advies te geven over de verschillende soorten kazen. Ik raad De Kaasfee ten zeerste aan aan iedereen die van kaas houdt!
Ik ben er enkel gepasseerd bij het zwerfvuil op ruimen op de straten van Oostkamp. Maar het ziet er wel altijd mooi gepresenteerd uit bij de Kaasfee.
Erg verzorgde winkel en verzorgde kaasplanken op bestelling. Vriendelijke mensen. Prijs kwaliteit, mooi assortiment aan kazen. Een echte aanrader!
Wij hebben dit weekend voor de eerste maal een kaasplank met wijnen besteld hier: wij hadden rode en witte wijn besteld. Helaas bleek de witte wijn een rosé te zijn. Vandaag 25/04/2022 hebben wij omstreeks 13u onze plank gaan terugbrengen en hebben dit ook gemeld van de wijn. Tot onze grote verbazing wilde de persoon aan de kassa ons niet geloven, wij hadden nochtans een foto bij. Nog grotere verbazing toen wij verplicht werden om met de wijnleverancier te bellen. Wat een professionaliteit! De wijnleverancier zei natuurlijk dat het aan de ondernemer was om hier iets aan te doen. Jammer genoeg vond de Kaasfee het niet nodig om hier iets aan te doen. Jammer om dit te hoeven meemaken als eerste ervaring. Wij kregen de Kaasfee door van familie maar denk dat het de eerste en de laatste keer zal zijn dat wij hier iets bestellen. Ook zullen wij deze zaak zeker niet verder aanraden.
Zeer vriendelijke bediening met een heel uitgebreid assortiment kazen. Mooie inrichting en bijproducten ook verkrijgbaar. Eyecatcher in de winkel is de affinagecel waar kazen verder worden afgerijpt, alsook de koe voor de deur. Huisgemaakte tapenades, kaaskroketten, geitenkaasballetjes, verse kaas, kaastaart, fijne vleeswaren en nog zoveeeeeel meer. Een aanrader voor wie houdt van kwaliteit, een woordje uitleg, vernieuwing, zeer ruim wisselend assortiment, prachtige kaas-, vlees- en tapasplanken, naar keuze! TOP!
De Kaasfee is het walhalla voor de kaasliefhebber. Een verzorgde kaasplank is een understatement. Ontdek het zelf en proef van het vele lekkers...
Alles in orde, maar aan de dure kant.
De winkel in de buurt voor allerlei speciale kazen. MAAR wat een teleurstelling. Ik bestelde een kaasplank voor oudejaar. Bij afhalen bleek dit wat kazen in een papieren zak zonder plank, fruit of noten. Nog net de tijd gevonden om naar de supermarkt te gaan om er alsnog een mooie eindejaarsschotel van te kunnen maken MET fruit en noten zoals het had moeten zijn en beschreven staatbopnde website. Zeer spijtig. Alsnog een fijn eindejaar !!
Super verzorgde kaasplank met gevarieerd en origineel aanbod. Aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid