facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Huisartsenpraktijk DBrug

De Huisartsenpraktijk DBrug
Adres: Brugstraat 160, 2960 Brecht, België
Telefoonnummer: 03 636 07 89
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brecht
Route: Brugstraat
Huisnummer: 160
Postcode: 2960


Openingstijden

maandag: 08:00–19:00
dinsdag: 08:00–19:00
woensdag: 08:00–19:00
donderdag: 08:00–19:00
vrijdag: 08:00–19:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Deze huisartsenpraktijk bestaat uit een multi- disciplinair team waarbij nagenoeg alle patiënten terecht kunnen met hun vragen en noden, ook voor de kinderen. Sedert 2022 is deze praktijk verhuisd naar een nieuwbouw naast de deur. Het huisnummer is nu 160 met ingang en parking langs via De Renlaan . De praktijk beschikt nu over moderne en prima ingerichte ruimtes met wachtzaal. De dokters en het receptiepersoneel zijn bekwaam , vriendelijk en hulpvaardig !
Maandag afspraak gemaakt voor corona spuit te zetten ,nWoensdag 19.30 UUR ,U bent hele dag thuis ?nGeen probleem ,mocht er een persoon uitvallen bel ik U ,geen belletje overdag gehad.nNou woensdag naar de verpleegster voor de spuit half 8 s’avonds ,nNiks te zien om 19 uur was de verpleegster schoppens ,mooie dienstverlenging .
Ik ben normaal niet de persoon die zaagt en klaagt en de reden waarom ik deze recensie schrijf is in de hoop dat andere patiënten beter nagekeken worden dan ik heb voorgehad. Ik heb een verleden aan keelontstekingen en dit was terug een klacht waar ik een afspraak voor had. Paar dingen nagekeken. Het antwoord : misschien moet je wa rusten en een paracetamol voor de keel nemen. Zonder meer uitleg of dieper onderzoek naar huis. Hier voelde ik mij niet goed bij en heb daarom beslist de dag daarna naar een andere dokter te gaan. Zelfde verhaal zelfde klachten. Deze dokter deed wel wat nodig was, zelfs bloedonderzoek. Hieruit bleek dat ik effectief een keelontsteking had en antibiotica moest nemen. Als patiënt is het heel lastig niet te weten wat er scheelt en hier niet de correcte behandeling in te krijgen. Hopelijk gebeurd diet niet te vaak en had ik die dag gewoon pech.
Dr. Lyssens is een aangename huisarts met goede begeleiding. Daarbovenop complimenten voor de aangename praktijk!
2x geweest al bij Dr. Segers. Zeer bekwame arts en gaat goed om met kleine kinderen. Parkeermogelijkheid is voorlopig beperkt aanpalende werf Gebouw en interieur is zeer verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid