facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hopschuur

Info

Meer dan 100 lekkere bieren, gezellig tuinterras, leuke snacks, kortom een plaats voor te genieten !!

Geschiedenis

Meer dan 50 bieren !! , een zaal voor fuiven groot en klein.



"Met meer dan 130 bier referenties is De Hopschuur de bierlocatie in de omgeving van Bornem. Kleine snacks en spaghetti dragen harmonieus bij tot een leuke beleving"
Adres: Stationstraat 11, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 0494240891
Stad: Bornem
Route: Stationstraat 11
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Luxhuis Café Luxhuis 122 meter Leuke stamkroeg. Snelle bediening. Vriendelijk personeel. Goed onderhouden cafee.
Café Sint-Vadde Café Sint-Vadde 857 meter Een top bruine kroeg. Met een echte café baas. Die niet alleen een pint tapt maar alt...
Recensies
De Hopschuur, in Bornem, is een gezellige pub type bruine kroeg met een goed gevulde bierkaart. De bediening is er vriendelijk zonder opdringerig te zijn en de "barman" heeft kennis van de brouwsels die hij schenkt. Ook de snacks zijn er verzorgd en lekker! De muziekkeuze hoort totaal bij het interieur en de sfeer van deze zaak, top! Kortom, een aanrader!
Gezellig café dat prat gaat op een zeer ruime bierkeuze. Meer dan 10 bieren op vat inclusief enkele roterende soorten. Terras achteraan en een kleintje vooraan langs straatkant. Vriendelijke bediening. Aanrader
Bierliefhebbers allen hierheen! Cafébaas met kennis van zaken en een hart voor zijn zaak! Tip: Geuzes…
Gezellige en tof café. Veel lekkere bieren. Mogelijkheid om iets te eten. Vriendelijke cafe uitbater.Service: 5/5
Leuke, gezellige tent met attente bediening. Heel veel speciaalbiertjes op de tap of uit de fles
Super, we komen er heel graag. Vriendelijke en vlotte bediening. Ook al moeten we een stukje rijden. We gaan met veel plezier.
Prachtige originele inrichting ! De afwerking van de toog is een lust voor het oog en praktisch bedacht. Supervriendelijke uitbaters. Sfeervolle tuin en terras waar het aangenaam vertoeven is ! Honderd heerlijke bieren ! Deskundige uitleg en aanbevelingen van de dranken door de uitbater . THE PLACE TO BE !!!
Heel veel verschillende bieren, en er zitten pareltjes tussenService: 5/5
Toffe café , mooi ingericht , vriendelijke mensen .
Gezellige Pup 100 verschillende bieren goedkope dranken. Maandag met de markt koffie met kleine koffiehoek. Een aanrader voor eens te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid