facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hondenknop

Info

Coaching van hondengeleiders:
* Puppybegeleiding vanaf 8 weken;
* Uitlaatservice
* Basisopvoeding gezinshonden;
* Hertraining van ongewenst gedrag;
* Webshop met gezonde hondensnacks

Geschiedenis

Coaching van hondengeleiders:
* Puppybegeleiding vanaf 8 weken;
* Uitlaatservice
* Basisopvoeding gezinshonden;
* Hertraining van ongewenst gedrag;
* Groepstrainingen

Adres: St.-Katharinastraat 100, 2870 Ruisbroek, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0472722612
Stad: Ruisbroek
Route: St.-Katharinastraat 100
Postcode: 2870



op zoek naar gerelateerd: Hondenknop webshop, Privé training hond, Honden training aan huis, Hondentrainer aan huis Leuven, Privé hondenschool geel, Kwispelheide, Hondenschool overpelt, Privé training agility
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chip & Charge Tennis Academy Vzw Chip & Charge Tennis Academy Vzw 34 km C&C Tennis Academy is een vzw die instaat voor de tennislessen in Ruisbroek en de uit...
Recensies
Wanneer je begeleiding op maat wenst voor je hond dan ben je bij De Hondenknop aan het juiste adres. Er worden handvaten aangereikt waar je mee verder kan en Patty staat steeds klaar met tips voor je hond en dit op alle vlak. Zeer positieve ervaring! Dazzle en baasjes zijn blij en tevreden!
Onze ervaring met Patty was bijzonder aangenaam. Als baasje hadden we bepaalde verwachtingen en daar heeft ze heel goed rekening mee gehouden. Naar Coco toe is het ook een fantastische madam, want je ziet dat ze liefde heeft voor honden en er met hart en ziel voor gaat. Door haar tips, tricks, do's en dont's, gehoorzaamt Coco al heel goed en is het fijn om met haar op stap te gaan. We zijn zelfs heel fier wat ze allemaal kan en doet. Allemaal mede dankzij ons Patty. TOP TRAINER !!!!!!
Patty leerde me om bij mijn pup vooral positief te bekrachtigen en wenselijk gedrag te belonen. Eerst 4 individuele lessen, om dan wekelijks in beperkte groep verder te oefenen. Haar tarief is best wel laag te noemen, en geen enkele vraag om advies is te veel. Erg fijne en professionele ondersteuning voor een onervaren baasje!
Wij kozen voor een persoonlijke begeleiding voor onze eerste pup Vilja, een Engelse Cocker Spaniel. Op aanraden van een vriendin kwamen we bij de Hondenknop terecht. En wat een geluk! Patty geeft begeleiding op maat van je hond. Vilja leerde in het begin niet snel en dan ga je twijfelen. Maar Patty stelde ons gerust en gaf ons super veel tips. Zelfs na de betaalde training blijft ze advies geven mocht je een vraag hebben. Ondertussen hebben we een goede band opgebouwd en verstaan hond en baasje elkaar! Nogmaals danku Patty! Niet twijfelen als je begeleiding zoekt. Bij de Hondenknop ben je aan het juiste adres!
Ondertussen zitten we bijna aan les 4 van de 8 prive puppy trainingen, maar enorm tevreden met wat wij als ‘onervaren’ puppy baasjes al hebben mogen leren! Enorm vriendelijk, behulpzaam, neemt tijd voor onze vragen en krijgen hiervoor duidelijke antwoorden terug. Wat zijn we blij met onze keuze en raden het iedereen aan om Patty in te schakelen voor alle hulp die men nodig heeft ivm jou hond! Thanks Patty!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid