facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hert

Adres: Doelveldstraat 7 , Edegem 2650, BE
Telefoonnummer: 03 457 03 41
Stad: Edegem
Route: Doelveldstraat 7
Postcode: 2650


Openingstijden

Maandag: 07:00-18:00
Dinsdag: 07:00-18:00
Woensdag: 07:00-18:00
Donderdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 07:00-18:00
Zondag: 07:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: car de hert, psychiater de hert, de hert eke, de of het keer, vacature car de hert, de of het mens
Recensies
Om 18u05 we waren de tijd uit het oog verloren, klopt, onze fout was de winkel al verlaten en onze BETAALDE bestelling voor 10 personen 20 pistolets en 5 sandwiches achtergehouden. Ik vond ze al niet vriendelijk, maar nu kom ik ZEKER niet meer terug.
Bakkerij De Hert. Zoetigheden zijn ok. Het suikerbrood aan te raden. Gewoon brood zeer snel oudbakken. Gaan Edegem later op het jaar verlaten. Zetten in op duurzaamheid - no food waste. Knap!
Ben een trouwe klant dus niet gelukkig met een incident betreft bestelling. Had mijn oorspronkelijke bestelling verlaat van zaterdag naar zondag. Blijkt dat mijn bestelling niet werd aangepast dus zit ik met brood dat al 1 dag oud is! Waardeer dat pistolets werden vervangen maar vind niet dat ik moet boeten voor een vergissing van winkel personeel. Dit is zeker niet voor herhaling vatbaar.
Zeer vriendelijke bediening, pistolets zijn heel lekker. Er is een ruime keuze aan brood en pistolets en er is de mogelijkheid om beleg te kopen.
Super lekkere pistoletjes met look of met peper en zout op zaterdag ! Daar een sneetje rosbief of prepare op....genieten !
Ik dacht een lekker taartje besteld te hebben voor mijn verjaardag, expliciet gevraagd zonder kiwi omdat ik hier allergisch aan ben, juist ja wat ligt er op?! Kiwi!
Ambachtelijke bakkerij met heel lekkere belegde broodjes. Vriendelijke bediening!
Notebooks zonder rozijnen dat vind je tegenwoordig niet zo makkelijk
Erg lekkere knapperige pistolets. En fijne weekend actie 5 + 2 gratis
Fijne mensen lekkere broden en patisserie al jaar en dag goede kenissen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid