facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hengelcentrale

De Hengelcentrale

Info

All-round hengelsport detailhandel

Adres: Beaucarnestraat 25B, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 0497391458
Stad: Oudenaarde
Route: Beaucarnestraat 25B
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Viswinkel ename, Hengelsport winkels Oost Vlaanderen, Hengelsport Kortrijk
Recensies
Mooie winkel, vrij groot en groot aanbod vooral accessoires, bait en tackle... redelijk veel voor roofvis. Leuke "madentoog"!
Heel vriendelijk super bediening en zeer behulpzaam als je vragen hebt
Prima winkel waar je alles kan vinden. U kunt er ook deskundige raad opvragen aan de vader maar heel speciaal aan de zoon die de uitbater is maar ook zelf een gespecialiseerde karpervisser is. Alles betekend dan in ruime zin ook alles, van voeders tot levend haas is er te koop. Visgerief, stokken, accesoires tot zelfs tenten kun je er vinden kortom een zeer aangeprezen winkel waar je een vriendelijk onthaal mag verwachten.
Ga er niet zoveel omdat het beetje ver is maar vriendelijke mens en goede uitleg gekregen,doe zo verder zou ik zeggen je bent goed bezig .
Top!!! Meer woorden moet ge daar nie aan vuilmaken!
Vriendelijke Bediening, Man met kennis van zaken, Zeker een aanrader voor zowel de beginnende als voor de gevorderde sportvissers. Heb je een vraag wordt deze steeds met de nodige aandacht behandeld en er komt zeker een oplossing voor de vraag alsook voor eventueel een probleem.
The best...vriendelijk,behulpzaam,steeds klaar voor een goede raad of uitleg. Degelijk materiaal en altijd vers aas,wat moet ge nog meer hebben
Top winkel, goede service en degelijk materiaal
Als de baas tijd maakt voor jou, dan zit je gehaakt goed!!!
Topwinkel, topverkoper. Super vriendelijk, Je krijgt er altijd de gepaste raad, je vind altijd wat je zoekt..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid