facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Heithoeve

De Heithoeve
"Hallo! Ik ben Filip en woon samen met mijn dieren in de Heithoeve. Totaal onverwacht kwam ik hier terecht, toen ik op zoek waren naar nieuwe weiden voor mijn paarden. Het werden niet alleen veel weiden, maar ook de prachtig gerestaureerde hoeve, 2 gezellige vakantiehuisjes en een retro tractor. Mijn paarden Duster, Jodie en Yucca vormen samen met de poezen en kippen een gezellige beestenboel. Zowel onder het zadel als voor de koets maken we tochten met de paarden."
Adres: Kooiveldstraat 8, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: +32 471 920 704
Stad: Overpelt
Route: Kooiveldstraat 8
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: B&B Fietsen door de bomen, Bosland Logeren, Piantho Overpelt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ballasthoeve De Ballasthoeve 426 meter Prachtig gelegen camping gelegen aan een fietspad vanwaar menig prachtige route in de...
Vakantiehuis Piantho Vakantiehuis Piantho 3 km Boek nu en ontdek ons ruim vakantiehuis!
Recensies
Een oase van rust in een heel mooie, groene omgeving. Na een hartelijk ontvangst van de heel vriendelijke eigenaar, Filip, wachtte er een heerlijke verrassing in Jody, ons huisje. Een lekkere versgebakken cake, 2 heerlijke biertjes zelf gebrouwen en verse eitjes. Het huisje zelf is ook gebouwd door Filip. Ongelooflijk. Het is er mooi, proper en functioneel. Een echte aanrader.
Ons verblijf was helemaal super verzorgd! Ook voor de paarden was alles tip top in orde. Echt een aanrader!
Op vakantie samen met je eigen paard, dan is deze B& B met twee leuke vakantiehuisjes de ideale plek. Midden in de Kempische bossen en je hond mag ook mee!
Mooi knus huisje , met al wat je nodig hebt Toffe huisbaas die zijn bierbrouwen laten zien heeft met gepaste uitleg
Rustig gelegen. Prachtige wandelingen in de natuur. Ook vlakbij de fietsroutes door Limburg.
Mooie gelegenheid goed bereikbaar wandelwegen en fietswegen dichtbij. Vriendelijke en gedienstinge mensen.
Wij hebben er een fantastisch last minute verblijf gehad. Een verademing voor zowel mens als paard. Zeker en vast een aanrader voor iemand die de ruiterpaden van Limburg wenst te gaan verkennen, gekoppeld aan een uitstekend verblijf.
Net op de terugweg van een super geslaagd weekend in de Heithoeve. Met een gezin van 6, 3 paarden en een hond. Mooie locatie, gezellige huisjes die optimaal zijn uitgerust. Alles is er gewoon. Heel vriendelijke gastheer, je voelt je direct thuis. Mooie stallen, weides en piste. Ideale uitvalsbasis om lange wandelingen te maken met de paarden. Wij hebben direct opnieuw geboekt voor volgend jaar ! Dank je wel Filip voor zoveel gastvrijheid !
Mooie locatie- vriendelijke ontvangst- gezellig huisje- zeer goede accommodatie voor de paarden- mooie weiden en stallen- ideaal vertrekpunt voor een leuke fietsroute of paardenroute- een aanrader!
Ideaal voor de paarden, gezellig huisje en zeer vriendelijke gastvrouw!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid