facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Halleux/Jacques

Adres: Avenue Franklin Roosevelt 89 , Brussel 1050, BE
Telefoonnummer: 02 650 00 51
Stad: Brussel
Route: Avenue Franklin Roosevelt 89
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Famille de Halleux Belgique
Recensies
Perfecte werking, zonder postoperatieve pijn Hallux valgus. Zeer kundige en geruststellende arts. Goede medische opvolging. Om zonder aarzeling aan te bevelen.
Uitstekende arts, geen pijn, erg aardig. Pós operatie is alles goed verlopen. hartelijk bedankt
Dr. De Halleux is een echte virtuoos in voetchirurgie. De uitleg die hij geeft op de pre- en postoperatieve consultaties is duidelijk en geruststellend hallux rigidus en hallux valgus. De techniek die hij gebruikt om te opereren is zeer effectief en veroorzaakt weinig pijn, die gemakkelijk te beheersen is dankzij de opvolging door zijn collega-anesthesioloog, dr. Soussan. Het herstel gaat snel en de littekens zijn onopvallend. Ik raad Dr. De Halleux aan aan iedereen die aarzelt om een ​​operatie te ondergaan.
Dokter de Halleux is voor mij de beste orthopedisch chirurg. Zeer professioneel en attent. Ik ben aan beide voeten geopereerd en tegenwoordig zie je bijna geen littekens meer. Zeer weinig of geen pijn. Ik raad het ten zeerste aan zonder aarzeling.
Op advies van mijn zuster-huisarts ging ik naar dokter de Halleux, de patiënten van laatstgenoemde waren helemaal tevreden. Ik ben aan beide voeten geopereerd met een tussenpoos van een jaar voor twee hallux valgus met een afwijking van 50 graden. Mijn angst, het niet meer kunnen beoefenen van mijn sport spinning, dansen 3 uur/week en aerial hoop, de littekens, het niet meer kunnen dragen van hakken, en ten slotte het lange herstel dat onverenigbaar is met mijn professionele activiteit. Wat betreft het herstel na iets minder dan 3 weken heb ik mijn activiteiten hervat met uitzondering van sport. De achtste week hervatte ik al mijn sportactiviteiten en ben mijn mobiliteit niet kwijtgeraakt, ik draag weer hakken en de littekens zijn nauwelijks zichtbaar. Als ik het opnieuw zou moeten doen, zou ik geen seconde aarzelen, ik heb er gewoon spijt van dat ik zo lang heb gewacht.
Zeer goede chirurg, ik heb een Hallus Valgus-operatie gehad, het doet zeker pijn, maar mijn voet zal mooier zijn en zal me geen pijn meer doen. Ik zou niet aarzelen om de andere kant op te gaan met mijn ogen dicht. Chirurg top! Zeer attent voor patiënten. Ik heb zelfs gekozen voor inlegzolen van dezelfde firma, ze zijn supercomfortabel. Ik ben tevreden.
Uitstekende chirurg. Na verschillende specialisten te hebben geraadpleegd, slaagde alleen dokter De Halleux erin mij te behandelen. Ik had een delicate breuk in de talus. Andere doktoren hadden me verteld dat ik nooit meer zou kunnen sporten... Twee jaar na de operatie weet ik hoe ik alles moet doen wat ik voorheen deed lange trailrunning, klimmen, skiën, enz.
Na verschillende operaties met wisselend resultaat, nam ik contact op met Dr. de Halleux die een perfect geslaagde artrodese herstelde. Delicate operatie. Uitstekende postoperatieve opvolging. Zeer kundige en betrokken orthopedisch chirurg. Ik kan Dr de Halleux alleen maar aanraden!
Ik was erg blij met de zorg van Dr. de Halleux. Hij luisterde naar mijn zorgen en nam echt de tijd voordat hij de chirurgische indicatie vroeg. De operatie is zeer goed verlopen en de postoperatieve opvolging was uitstekend.
Ik had een afspraak na een verwijzing van onze huisarts. Nadat hij 30 minuten later dan afgesproken werd ontvangen, werd al snel duidelijk dat de Halleux de verwijsbrief van 15 regels niet had gelezen die mijn arts zo vriendelijk had opgesteld. Na een arbeidsongeval had ik een medische verklaring nodig over de toestand van mijn voet volledig herstel, consolidatie van de aandoening of anderszins. Toen hij dit uitlegde, verklaarde De Halleux lomp dat "hij geen verzekeraar was". Na een oppervlakkig onderzoek van mijn voet was hij van mening dat het trauma van het ongeval een reeds bestaande aandoening had versterkt. Dit is misschien wel de juiste conclusie, maar ik vraag me alleen af ​​waarom het vergezeld moest gaan van opmerkingen als "Vous rêvez!". Ik keek er naar uit om te betalen en zo snel mogelijk te vertrekken. Helaas accepteert de Halleux alleen contante betalingen en moest ik helemaal naar een geldautomaat en terug lopen voordat hij bereid was een medisch attest te overhandigen. Men kan alleen maar speculeren waarom in het jaar 2020 alleen contante betalingen worden geaccepteerd. Ten slotte probeerde hij me door te verwijzen naar een andere arts van het centrum, een podoloog, waar ik - handig! - meteen terecht kon... Ik weigerde beleefd blijkbaar tot zijn verbazing. Deze persoon leeft in een bubbel. Een uitvinder!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Halleux/Jacques.

Brussel artsen

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Franklin Roosevelt 89 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Halleux/Jacques adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Halleux/Jacques. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Halleux/Jacques delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thierry GIL Thierry GIL 178 meter
Laduron J.-C. Laduron J.-C. 660 meter Dokter Laduron is een zeer bekwame dokter die zich toelegt op het opsporen van uw pat...
Elkaïm/M. Elkaïm/M. 902 meter
Haumont-Coolens/M. Haumont-Coolens/M. 3 km Héél bekwaam, goed geholpen met accupuntuur en laserbehandeling,meer energie.Ying en ...
Dr Chasakidis Nikolaos Dr Chasakidis Nikolaos 5 km Dr. Nikolaos Chasakidis is absoluut DE BESTE ARTS!!! Sterk aanbevolen!!!
Druez William Druez William 5 km Alle doktoren zijn geweldig behalve Druez, vandaar de 2-sterrenwaardering. Deze dokte...
Constantin/Adriana Constantin/Adriana 5 km Neen ! Neen! Ik raad het echt niet aan. Ze heeft moeite het probleem te begrijpen, du...
Dokterspraktijk Dr. Vanden Ende - Moelants - D'Hondt Dokterspraktijk Dr. Vanden Ende - Moelants -... 5 km Altijd een luisterend oor en goed meedenken. Ik kom er al meer dan 10 jaar.
Jesuran/Alain Jesuran/Alain 6 km Al bijna 35 jaar onze huisarts! Een uitstekende arts, altijd accurate diagnoses, zeer...
Van Gossum/Marc Van Gossum/Marc 11 km Heel blij dat ik voor een colonoscopie bij deze arts ben geweest die zeer bekwaam, pr...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid