facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Grote Rappèl²

De Grote Rappèl²

Info

In september 2019, naar aanleiding van 75 jaar bevrijding, organiseren we 'De Grote Rappèl ² '

Geschiedenis

De Grote Rappèl ² is een groots opgezet muziek- en theaterspektakel dat de geschiedenis van de garnizoensstad Leopoldsburg op een spectaculaire manier tot leven brengt. Aangezien we dit jaar 75 jaar Bevrijding herdenken, zal het verhaal deze keer gaan over Leopoldsburg voor, tijdens en na de bevrijding van WO II.

De liefhebbers kunnen om 17.30 uur al genieten van een gastronomische driegangenmaaltijd in de sfeer van toen. Vanaf 19.00 vertrekt de theaterwandeling aan de Zegeplaats en leidt ze je via de Dreef der 7 Zuchten naar Kwartier IJzer, een oude legerkazerne die baadt in de sfeer van de Bevrijding. Daar krijg je een indrukwekkend muzikaal spektakel voorgeschoteld.

De regie is in handen van Luc Stevens, die al totaalspektakels als Zoo of Life, Mol in scène, GheelaMania, de Merodes, Marie-Antoinette en Rubens realiseerde.

Adres: Zegeplaats, 3970 Leopoldsburg
Telefoonnummer: +3211346548
Stad: Leopoldsburg
Route: Zegeplaats
Postcode: 3970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cultuurcentrum Leopoldsburg Cultuurcentrum Leopoldsburg 580 meter Enkel niet gemaakt voor mensen mee lange benen, na' n half uur al krampen van slechte...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid