facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Groote Plattoo

De Groote Plattoo

Info

De Groote Plattoo - Fietsenmaker Zottegem



"De Groote Plattoo is een fietsenzaak die herstellingen uitvoert en volgende fietsmerken verkoopt : Norta, Surly, Salsa, Douze Cycles, Pashley en M1 sporttechnikOverweegt u al een tijdje een nieuwe fiets aan te schaffen? Loop dan zeker eens binnen bij Fietsen De Groote Plattoo in Zottegem. IN onze eigentijdse fietsenwinkel helpen wij u graag bij het uitzoeken van de perfecte fiets. U kunt bij ons terecht voor een racefiets, mountainbike of gravelbike, maar ook voor een e-bike en snelle speedpedelec. Gaat uw voorkeur uit naar een handige vouwfiets, driewielfiets of cargo- en bakfiets? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres:
Telefoonnummer: 472665658
Stad: Zottegem


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:30
Dinsdag: 16:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Fiets huren Zottegem, Bikefitting Zottegem, Grute Plattoo, VDB fietsen Zottegem, Velohuys, Fietsen Peter, Fietsroutes Zottegem, Fietsen Kurt
Recensies
Inmiddels heb ik mijn nieuwe gravel bike "Pilot Scram-Ekar" al eens goed aan de tand kunnen voelen! Hoewel de fiets tijdens de eerste ritten al snel tot een "mud bike" werd omgedoopt, heb ik inmiddels al wel tal van uitdagende onverharde/gravel stroken kunnen vinden in de regio. In de aanloop naar de aankoop van mijn eerste gravel fiets had ik me wel al goed ingelezen maar finaal kon ik de input van Davy enorm waarderen om te kiezen tussen de verschillende opties en specificaties van de fiets. Er werd geanalyseerd op welk terrein ik de fiets het meest ging gebruiken en in functie daarvan werden de versnellingsverhoudingen, bandentype en profiel bepaald. Ten slotte nog een geschikte bagagedrager en een aangepaste voorvork gekozen en mijn titanium ros kon, na "slechts" 4 maanden, bike-packing-proof worden afgeleverd. De eerste georganiseerde gravel rides werden reeds geboekt. Bedankt, Davy & De Groote Plattoo voor de service.
Ik ben zeer tevreden van de aanschaf van mijn Kona Sutra LTD bij Davy. De winkel die het verschil maakt! Wat een geduld dat die mens met mij heeft gehad... Top!
Op zoek naar mijn eerste trekking fiets kwam ik bij De Grootte Plattoo terecht, kreeg onmiddellijk het ideale model qua prijs en niveau aangeboden. De service was snel, professioneel en perfect op maat. Fiets werd volledig vrijblijvend afgesteld en klaar gezet om te proberen zodat ik zonder druk kon kiezen. Topbediening!
Een tijdje geleden kocht ik een Morgan 8 van het heerlijk eigenzinnig Britse Pashley, dergelijke fiets moet je natuurlijk bij de gepaste fietshandelaar kopen. Wel, bij Davy van De Groote Plattoo ben je hiervoor aan het juiste adres ! Je moet een beetje moeite doen om hem te vinden en er te geraken maar dat is deel van de beleving, degelijk advies en top service na verkoop is je beloning. Enkele kleine aanpassingen werden met plezier en gratis gedaan om er voor te zorgen dat mijn fiets volledig op mijn wensen afgestemd is. Een echte aanrader!
Davy dacht samen na over welke elektrische fiets het meest aan mijn noden zou voldoen. Hij is gemakkelijk te bereiken en levert snel herstellingswerk. Prijs/kwaliteit zit zonder twijfel goed. Een aanrader!
Davy van De Groote Plattoo is niet alleen een fantastische mens, hij is ook nog eens een sublieme fietsenmaker! Daarbovenop luistert hij naar je noden en gidst hij je naar de fiets die perfect bij je past! Een echte topper!
Heel professioneel advies, uitstekend contact via email, geen problemen met fietsleasing, grote keuze van unieke en legendarische fietsmerken o.a. Kona die heb bij De Goote Platoo kunnen leasen.
Mijn zoektocht naar een trekking-fiets die bij me past eindigde bij De Groote Plattoo. Na een testrit, bleek de Kona Sutra een match te zijn. Davy gaf niet alleen technische uitleg over de fietsen zelf, maar gaf ook tips voor een optimaal rijcomfort, incl. accessoires en fietskledij. Heel vriendelijke, professionele en snelle klantenservice, én met aandacht voor duurzame keuzes. Een aanrader !
Zeer fijn eerste contact met Davy van De Groote Plattoo. Vlotte communicatie, snelle service, aangename kerel! Aanrader!
In juli ben ik één jaar trotse eigenaar van deze fantastische Pashley Morgan 8. Echt een TOP fiets! Geweldige wegligging dankzij de het stalen frame en bredere banden. Met de 8 planetaire versnellingen heb ik ruim voldoende bereik om een Vlaamse helling te beklimmen, of met de 8ste versnelling in racehouding iedereen uit het wiel te rijden. En de looks? Britse authentieke ambacht met oog voor detail om stil van te worden. En bovenal hartelijk dank voor de geweldige service, levering en service na verkoop van fietshandelaar en vakman Davy Ysebaert! Met vriendelijke groeten David
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Groote Plattoo.

Zottegem fietsenmaker

openingstijden, locatie, vervoer. De Groote Plattoo adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Groote Plattoo. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Groote Plattoo delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid