facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Groof Zelfbouw

De Groof Zelfbouw

Info

Wij bieden zelfbouwsystemen aan mét advies voor mensen die zelf hun elektrische installatie of ventilatie plaatsen in nieuwbouw of bij verbouwingen.

Geschiedenis

Dankzij De Groof Zelfbouw zorg je zelf en voor minder geld voor de installatie van de elektriciteit en ventilatie van je woning. Je bespaart op uurlonen terwijl je wordt begeleid door een professioneel en ervaren team. De werkmethodes zijn eenvoudig en duidelijk. Voorkennis is niet vereist. Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en maken we gebruik van de meest recente technologieën zoals Niko Home Control. De installaties zijn veilig, up-to-date en duurzaam. Bij De Groof Zelfbouw ben je als doe-het-zelver in goede handen!



"Zelfbouw elektriciteit, ventilatie, camera en alarmsystemen"
Adres: Merenstraat 40, 3201 Langdorp, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0475 68 21 04
Stad: Langdorp
Route: Merenstraat 40
Postcode: 3201



op zoek naar gerelateerd: Zelfbouw elektriciteit, Zelfbouw ventilatie, Zelf domotica leggen, Domotica kabels leggen, Cursus elektrische installaties Download
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JVDM & Noble VOF JVDM & Noble VOF 2 km Coaching Services : Loopbaanbegeleiding : werken met VDAB cheques (in opdracht van A...
Qi time Qi time 6 km Ben je op zoek naar meer rust in je leven? Ik help je graag vooruit. Boek een reiki s...
Recensies
Perfecte begeleiding en professionele aanpak. Een aanrader voor elke zelfplaatser Frank en Matthias zijn echte vakmannen en niets is te veel of te moeilijk. Fijne samenwerking. Bedankt, Steffan
Hoog niveau van begeleiding en volledig op maat van jouw project. De individuele aanpak en grote bereikbaarheid van De Groof Zelfbouw was voor ons een groot pluspunt. Frank en zijn firma waren steeds mee met al onze ideeën en zelfs met last-minute wijzigingen. Hierdoor is onze installatie nu 100% zoals wij ze gewild hebben. Een kleine miscommunicatie werd zonder vertraging afgehandeld en een oplossing werd onmiddellijk aangeboden. Dit toont de professionaliteit van de firma.
Aanrader! Met de professionele begeleiding en opvolging van Frank en Mattias, was het zelf voorbereiden van de elektriciteit in onze nieuwbouw absoluut niet moeilijk. Ze laten niets aan het toeval over. Fijn om zo samen te werken!
Samenwerking met Frank en zijn collega's verloopt vlekkeloos! Altijd bereikbaar voor vragen, geen gedoe. Correcte prijzen en kwaliteitsmaterialen. Het stappenplan, elektriciteitsplan en de begeleiding zijn echt goed.
Wij hebben in onze nieuwbouw met de Groof Zelfbouw een mooi en vlekkeloos parcours afgelegd, wij hebben samengewerkt voor elektriciteit, ventilatie en het alarmsysteem. Alles verliep zeer keurig en ze hebben een persoonlijke aanpak. Wij kunnen dit alleen maar aanraden. De Groof werkt met de beste materialen en geeft heel veel uitleg en is zeer behulpzaam. Altijd snel antwoord gekregen op vragen en steeds oplossingen gekregen voor problemen die zich gaande weg stelde. Een zeer verdiende 5/5!
Aanrader. Een betrouwbare zaak voor zelfbouw artikelen met de nodige assistentie wanneer nodig. Zaakvoerder Frank denkt mee om oplossingen te vinden voor technische uitdagingen zodat plaatsing goed verloopt. Prijzen zijn correct en service is top!
Zelfbouw zoals het hoort. Frank & zijn team hebben me goed geholpen bij het samenstellen & opbouwen van de elektrische installatie. Van te vore krijg je voldoende info om zelf aan de slag te gaan & als er toch iets niet duidelijk is word je snel verder geholpen.
De place to be voor de verbouwer die zelf elektriciteit en/of ventilatie wil leggen. Zeer degelijke en duidelijke uitleg en plannen. 24/7 bereikbaar.
Technische ondersteuning TOP!
Echte aanrader. Opvolging van A tot Z. Vlot bereikbaar wanneer je maar wil. Op elke vraag een duidelijk antwoord op niveau van de verbouwer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid