facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Graef Colonial Warehouse 7000m2 Inspiring interiors

De Graef Colonial Warehouse 7000m2 Inspiring interiors

Info

Unieke woonwinkel van binnenkort 13000 m2 in Kessenich(België. Voor al uw stoere, wereldse meubelen, bankstellen, industriële verlichting en woonaccessoires.

Geschiedenis

De Graef's Colonial Warehouse, 7000m2 Handgemaakte meubelen van hergebruikt teakhout, meubelen uit India, industriële lampen en prachtige bankstellen in mooie ledersoorten sfeervol gepresenteerd met unieke woonaccessoires. Voor een Stoer en Sfeervol interieur . Met meer dan 35 jaar ervaring in de meubelbranche zijn wij een begrip voor Limburg, Brabant, Belgie en omstreken. In tegenstelling tot andere meubelzaken treft u in onze 7000 M2 woonwinkel echter geen complete programma's aan, maar meubels met elk een uniek en authentiek karakter. Onze meubels zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. Mooie, eerlijke meubelen die cultuur en vakmanschap weerspiegelen en vaak een duidelijke affiniteit met de natuur hebben. Soms robuust en dan weer opvallend elegant. Van een strenge soberheid tot uitbundig gedetailleerd. Meubels die naar eigen smaak te combineren zijn, van klassiek tot modern van landelijk tot oriëntaals.Onze collectie bestaat uit tafels,stoelen,kasten,tv-meubels,vitrinekasten,industriële tafels, kasten en dressoirs met oude deuren uit India, bankstellen in alle soorten leer en stof.Ook kunt u bij ons gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren

6 dagen per week geopend. Ook op Zondag. Kom eens langs om te oriënteren.

Producten

Teakmeubelen, India meubelen, Chinese meubelen, Bankstellen, Stoelen, Maatwerk industriële tafels en verlichting, Boomstamtafels en stoere woonaccessoires



"Op zoek naar unieke meubelen met karakter? Dan zien we u graag in onze vernieuwde showrooms van wel 12000m2, waar we hebben geprobeerd om u een kijkje te geven in onze enorme voorraad van stoere meubelen, unieke kasten en dressoirs uit India en China die in 1 van onze 3 woonwinkels te zien zijn. Maar ook de stoere bankstellen die we leveren in vele opstellingen en materialen, gecombineerd met onze unieke meubelen die meestal uit eigen voorraad leverbaar zijn, maak jij geWOON je eigen droominterieur. Ook voor onze robuuste eettafels die we gewoon op maat leveren in recycled teak of oud eikenhout gecombineerd met de mooiste eetkamerstoelen in dik leder of 1 van de vele stoere stofjes, ben je in Kessenich op het juiste adres."
Adres: Venlosesteenweg 389 - 391, 3640 Kessenich (België)
Telefoonnummer: 003289562661
eb.esuoherawlainoloc@ofni
Stad: Kessenich
Route: Venlosesteenweg 389 - 391
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: de graef colonial warehouse 7000m2 inspiring interiors kessenich, belgië, aziatische meubelen, koloniale meubelen antwerpen, de graef wonen maaseik, oosterse meubelen belgie, koloniaal interieur, teak meubelen belgie, teak meubelen limburg
Recensies
Heel erg blij met de kast die we op maat hebben laten maken. Combinatie van 2 kasten die we graag zagen en heel erg geslaagd. Geleverd en geplaatst door 2 supervriendelijke mensen. We komen graag terug!
De Graef Colonial Warehouse Sjonge jonge wat een enorm assortiment hebben ze hier. Ga je hier op zoek naar mooie Aziatische meubels of accessoires, neem dan ruim de tijd voor een bezoek aan deze winkels twee gebouwen 12.000 vierkante meter. Je komt er ogen te kort om alles in je op te nemen. Beelden, authentieke Chinese kasten, kunstzinnige houtsnijwerken. Je vindt er zeer bijzondere spullen, objecten die je niet vaker zult tegenkomen en dat alles ook nog voor een redelijke prijs. Een bezoek aan deze magazijnen is een ware belevenis.
Helaas waren de eerder geleverde tafel en stoelen niet zoals wij ze verwacht hadden. Maar vandaag onze nieuwe tafel en stoelen gekregen. Hier zijn we dik tevreden mee. Wat een super goeie service! Nogmaals bedankt! Top!
Wat een geweldige winkel en wat hebben ze veel. We hebben ons nieuwe industriele interieur in Nederland bij elkaar gesprokkeld, maar hier hadden we in 1x kunnen slagen. Een prachtig TV meubel gekocht .
Ongeveer anderhalve week geleden meubels uit gezocht !! Wij werden super vriendelijk te woord gestaan !en heel goed geholpen en vooral de kennis van de meubels gaf de doorslag !!vandaag zijn de meubels al bezorgd de mannen die het plaatsen van de meubels verzorgde waren net zo vriendelijk!! Ze draaide de meubels zorgvuldig naar binnen en hielpen met hun inzicht waar het het beste stond ,ook deze mensen wisten wisten waar ze het over hadden ! Ik kan alleen maar 5 sterren geven en concluderen dat het en een mooie winkel is ,vriendelijk en behulpzaam personeel en de prijzen zijn heel erg scherp !! update de stoelen hadden natuurlijk een langere levertijd, inmiddels bezorgd wij twijfelde over de kleur en model ,op papier was het de juiste stoel en kleur , gelijk werdt er gezegd wij gaan die andere in jullie kleur bestellen dat was geen probleem !! De dag er oo naar de winkel om aan te geven dat we deze wouden houden en er niks nieuws besteld hoeft te worden !! Blijken het toch onze stoelen te zijn hahaha maar ondanks dat wordt weer kosteloos aangeboden de andere te bestellen uiteraart niet gedaan !! Maar wat een service zeer tevreden allan en goof bedankt kijk een klein probleempje met de stoelen lak maar geen probleem gelijk actie de leverancier gebeld binnen een week waren ze hier en gelijk geregeld op garantie !! Applaus voor jullie ondanks dat jullie hier niks aan konden doen ! Zeer tevreden over jullie
Super service. Extra service de poten van de bar tafel naar buiten gezet zodat de krukken meer ruimte hebben Al vaker spullen gekocht.
Stonden versteld van de enorme stock, helemaal onze smaak en vooral de unieke stukken! Goede prijs/kwaliteit en de eigenaars laten je fijn op het gemakje rondkijken. Een bezoekje waard, wij komen terug.
Super mooie zaak, hele mooie meubels
Ondanks dat iedereen zijn eigen menig heeft snap ik de negatieve reacties over hoe mensen geholpen worden en hoe de sfeer zou zijn in de winkel totaal niet! Wij hebben voor onze nieuwbouw een prachtige eyecatcher gekocht een mooie kast die we tot badkamermeubel hebben omgetoverd. Levering was tip top en netjes tot op de plaats. Nadien dan ook onze eettafel met stoelen bij hun gekocht. Wederom goede service ontvangen. De sfeer waar mensen over spreken zal te wijten zijn dat deze winkel niet uw doorsnee meubel winkel is. Sommige gedeeltes staan de meubels netjes in decor opgesteld en sommige ruimtes staat alles wat bij elkaar maar dat geeft net die leuke "markt zoektocht" sfeer. Alle stukken zijn hier pronkstukken die meteen in het oog springen in het huis en de verkopers zijn duidelijk mensen die ook niet uw doorsnee verkoper zijn en u een vezelplaten meubel met fineer verkopen maar mensen met uitgesproken smaak en oog voor kwalitatief en uitzonderlijk meubilair. Wij gaven reeds vele vrienden en kennissen de raad hier langs te gaan voor hun eyecatcher te kopen.
Een zalige winkel waar je prijs kwaliteit mooi meubels kunt kopen . Wij zoeken al een lange tijd naar landelijk / industriële meubels .ben via mensen op facebook op deze site geraakt en ben hals overkop verslaafd geraakt . Had dan ook eindelijke onze droom meubels gevonden waar we al jaren achter zochten omdat het niet goed genoeg was of de detail er ontbrak dat karakter gaf aan het meubelstuk. Nu hierin de winkel loop je rustig rondt . We hebben hier ook een paar uur rondt gelopen het is een heel charmante winkel en geeft elk genre van meubels een unieke plaats en blik . Het heeft ons echt moeite gekost om te vertrekken . Kwa bediening van de verkopers supper service gehad door de zoon en meneer de graef zelf , we zijn geholpen in elke probleem dat we hadden en gaven ins dan ook service waar nodig .we hebben onze meubels Dan ook hier gekocht .Ons kindjes die mee zijn gegaan hebben zelfs een mooi cadeautje gekregen . De charme en bediening van de uitbaters vindt je dan ook niet meer overal terug bedankt voor de mooie ervaring in jullie winkel zal me altijd bij blijven .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid