facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gouden Legende

De Gouden Legende

Info

Uw ideale culinaire halte in Wilrijk
De Gouden Legende, een riant hoekpand met een gezellig terras.
Uw familierestaurant bij uitstek!



"Heeft u ook zo een zin om met uw geliefde, gezin, familie en/of vrienden weer eens heerlijk te tafelen? Kom dan gerust eens langs in onze sfeervolle restaurant/brasserie De Gouden Legende in Wilrijk. Hier serveren wij de beste, mooiste en lekkerste gerechten uit de regio. Onze topkoks staan steeds weer gereed om u mee op reis te nemen en u niet alleen te laten proeven maar een ware smaakbeleving te bezorgen. Zo worden alle gerechten vers bereid met verse groenten, eerlijk vlees/vis soorten en de beste kwaliteitsproducten. Kom gerust eens langs in onze ongedwongen en sfeervolle restaurant/brasserie De Gouden Legende in Wilrijk."
Adres: Floraliënlaan 531 , Wilrijk 2610, BE
Telefoonnummer: 03 440 37 08
Stad: Wilrijk
Route: Floraliënlaan 531
Postcode: 2610


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 17:00-00:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 17:00-00:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 17:00-00:00
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: de gouden legende brunch, floralienlaan wilrijk, brasserie de gouden legende wilrijk, park west, de gouden legende secundo wilrijk, restaurant met speeltuin wilrijk, floralienlaan 531, 2610 wilrijk, brasserie wilrijk
Recensies
Wij komen hier nu al meer dan 20 jaar en zijn er nooit teleurgesteld geweest. De ontvangst is er hartelijk en het kader mooi en gezellig. We waren in de veranda en hadden een mooi uitzicht naar buiten toe. De zeteltjes zaten voortreffelijk. Onze dochter wou absoluut mosselen. Na zo'n 10 minuutjes wachten kregen we grote mosselen Jumbo's wist de eigenares Peggy te zeggen in goedgevulde schelpen, sappig en zeer smaakvol. De cuisson is perfect, blinkend van in het sop te liggen. Een echt plaatje zoals op foto's. De jus is lekker gekruid, goed op peper. Een tiental lege schelpen, maar deze vond ik terug op de bodem van de pot. Schoon en fijne groentjes van selder en ajuin. Groot potje mosselsaus. Frietjes werden aangevuld op initiatief van Peggy zelf. De prijs normaal, zowel natuur 27,50 €, witte wijn 28,50€ als met lookroom 29,50 €. De extra mayonaise was slechts 0,50 €. Nergens aten we mosselen die zo lekker waren als hier. We komen zeker en vast terug.
Eerder per toeval ben ik hier binnen gelopen omdat het zeer warm weer was en ik trek had in een drankje tegen de dorst. Ik zag heel wat mensen genieten van het leuke terras op een zeer zonnige namiddag. De bediening was snel en erg vriendelijk. Ik hoorde dat ėėn van de specialiteiten van het huis mosselen zijn en derhalve besloot ik zeker terug te komen. Gezellig vond ik de zachte muziek die de sfeer hier echt relaxerend en aangenaam maakt.
ik heb gisteren avond heel lekker geten op moederdag 15-08-23 in de gouden legende Hééél lekker!! mosselen vd chef Met heel lekker frietjes En ook een lekker coupe aardbeien!!!
Heerlijk gegeten, goede service met zeer vriendelijke diensters aan een correcte prijs!Eten: 4/5
Steeds lekker eten, mooie parties, goede, vriendelijke bediening en een goed wijnaanbod.Eten: 5/5
Sfeervolle mooie zaak, het eten was zeer lekker en verzorgd. Op de menukaart is een ruime keuze aanwezig. Ik werd verrast door het aanbod aan alcohool vrije aperitieven. Alcohool vrije Gin getest en die was super lekker! Gastvrouw bediend je altijd met een lach. Een echte aanrader!!
Als je de ergernis van de 'serveuse' - die met haar ogen rolt omdat je haar een vraag stelt - erbij neemt, kan deze taverne best OK zijn. Jammer dat het voor de rest lekkere eten overschaduwd wordt door zo'n onprofessionele attitude.
Rampzalig onthaal, hautain en arrogant: ga terug naar uw plaats, sta niet recht, u mag niet… ik voelde me net terug op school. Besluit stond direct vast: hier kom ik nooit meer. Daarom niet echt op het eten gelet. Was ok, niet meer, niet minder. Als het niet voor mijn aangename gezelschap was geweest was ik stante pede terug naar buiten gegaan.
Familie etentje voor verjaardag perfect met klein kinderen die boven speelkamers hebben en je kan ook een kinder oppas inhurenEten: 5/5
Zeer aangenaam vertoeven. In het begin waren ze vergeten de suggestie vzn de chef toe te lichten. Dit werd met een glimlach gedaan wanneer er achter gevraagd werd. Voldoende plaatst tussen tafels, wat praten aangenaam maakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid