facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gouden Klok

"Meesterkok Rafaelle Marino toverde een herenhuis in art-noveaustijl aan het Sint-Pietersstation om tot een gastronomisch restaurant, dat zich leent voor zowel familiebijeenkomsten, recepties en zakendiners."
Adres: Koning Albertlaan 31 , Gent 9000, BE
Telefoonnummer: 09 222 99 00
Stad: Gent
Route: Koning Albertlaan 31
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: de gouden klok gent openingsuren, de gouden klok landegem, de gouden klok menu, de gouden klok waarmaarde, de gouden klok gent menu, de gouden klok holwerd, de gouden klok openingstijden, de gouden kroon gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alice Alice 2 km Gebaseerd op eerdere ervaring 5sterren! Een vergadering aan de grote tafel is eerder ...
Toi Et Moi Toi Et Moi 2 km Wendy en Sven we wensen jullie va harte een Vrolijk Kerstfeest. Gisteravond hebben we...
De Kuip Van Gent De Kuip Van Gent 2 km Eerst koude koffie, na vriendelijk verzoek om een warme koffie te krijgen kreeg ik ee...
Georges4 Georges4 2 km Achtergebleven etiquette. Frietjes op een klein plat bord rap koud. Garnaalkroketten ...
Karel de Stoute Karel de Stoute 3 km Op een authentieke locatie in het centrum van Gent! Uiterst smaakvolle en artistiek g...
Restaurant Horseele Restaurant Horseele 3 km Het is mijn derde keer dat ik dit etablissement mag bezoeken, te vinden in de Ghelamc...
Recensies
Het is hier echt de moeite waard. Een mooie locatie, een fantastische gastvrouw en gastheer/kok, super lekker eten en hele goede wijnen. Alleen maar superlatieven. Wij komen wij zeker terug!! Heel erg bedankt om het ons zo naar ons zin te maken, het was een mooie namiddag.
Lekker gastronomisch gegeten in Gent. De lunch met aangepaste wijnen is een aanrader. Het was gezellig en we voelden ons op ons gemak .
Zijn gaan eten met 9 personen die allen vol lof zijn over de ontvangst, vriendelijkheid en de mooie culinaire geneugten die we kregen.Een streling voor het oog en de smaakpapillen. Een aanrader voor iedereen die graag geniet.
Super lekker en Italiaanse vriendelijkheid. Chef weet hoe zijn klanten te laten genieten van de Italiaanse keuken. Minder gekend en niet direct zichtbaar in het straatbeeld. Maar zeker een aanrader!
Verborgen Gentse parel vlakbij Station Gent-Sint Pieters. Ouderwetse klasse , Italiaanse hartelijkheid ,uitzonderlijk kader in statig herenhuis. Bediening is zo mogelijk nog grandioser dan het eten wat van onder uw stolp ! vandaan getoverd wordt. Vele 'groten' gingen u voor aan deze tafels. Prive parking achteraan via dewelke u doorheen de binnentuin het restaurant eveneens kunt bereiken.
Ik eet regelmatig in top restaurants en top hotels. Het extra in de gouden klok, bovenop overheerlijk eten, waren de mensen die bestellen en de chef. Betrokken bij hun kookkunst en eveneens een terechte trots, maar op zeer vriendelijke wijze, hetwelk mij zeer zeker zal doen terugkomen. Proficiat en doe zo voort aub. Het was een wondermooie avond.
Gastvrij, fijne bediening, vers en overheerlijk eten. Echt een bezoekje waard.
Stijlvol inrichting. Heerlijke gerechten. Vriendelijke bediening. Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.
Heel lekker gegeten op mijn verjaardag, vorige week, heel attentvol, heel fijne keuken, een echte aanrader
Een toprestaurant een beetje weggestopt vlakbij het Sint-Pieters station. Hier geen fastfood, maar zorgvuldig voorbereide topgerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid