facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gekke Haan

Adres: Hoog Kallostraat 25, 9120 Kallo, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 575 21 92
Stad: Kallo
Route: Hoog Kallostraat 25
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Te koop De gekke haan Kallo, Feestzaal De Haan, Theater te koop, Jurgen De Kerf, Communiefeest De haan
Recensies
Altijd leuk theater. Mooi, gezellig zaaltje, Goede sfeer
Zeer goed voor trouwfuif. Vooraan kan men receptie doen in vrij uniek decor. Achteraan grote zaal met podium en mooie ornamenten. Men kan er een zeer mooi lounge hoekje maken voor spotprijs van bij : loungehuren.be. aanrader Dit geeft dan een unieke uitstraling dat de zaal nog mooier maakt tot een topniveau aan een zeer mooie prijs voor alles. Zeker zaal huren!!!. Marc
We zijn bij de Gekke Haan geweest voor een lunch tijdens een factor. Het is een bijzondere locatie met een theater in oude stijl.
Leuke locatie, bezocht met een groep en zeer vriendelijk personeel. Lekker gegeten en dat in een mooi kader van een oud theater. Zeker aan te bevelen voor allen!
Heel leuk kader met uitgewerkt concept in een fifties-kader van vergane theater- en operetteglorie. Let op, dit is geen cafe maar een theaterzaaltje met mooie en.bezienswaardige lobby!
Gezellige theaterzaal met een tafeltje voor ieder gezin/vriendengroep. Vriendelijk personeel en leuk café om na de voorstelling nog iets te drinken.
Super gezellig theater, warm ontvangst. Super vriendelijk personeel! Blij dat ik er eindelijk eens geraakt ben. Ik kom zeker terug!
Ongelofelijk ik heb me reuze geamuseerd
Top service en heel lekker eten toppie
Geweldig, leuk theater. Zelfs onze kids vonden het geweldig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid