facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Geiten van Leutiglandleven

De Geiten van Leutiglandleven
"Keramiek is onze passie en vreugde, want daar kunnen wij volop onze creativiteit en inspiratie omzetten in mooie keramiek.Wij maken allerlei schalen, kommen en andere gebruikskeramiek. Waar we echter het best voor gekend staan, zijn onze Sfeerbollen en Asurnen.Je kan bij ons terecht voor een origineel, handgemaakt cadeau voor elke gelegenheid, of voor een uniek keramiekstuk voor je interieur.Kom ons opzoeken tijdens De Dag van de Ambachten of Het Ambachtelijk Weekend. In het najaar organiseren wij elk jaar ons Sfeerweekend : een weekend vol aangename sfeer, keramiek en gezelligheid in de polder!​"
Adres:
Telefoonnummer: +32 478 49 70 27
Stad: Kieldrecht


Recensies
Wij hebben een superfijne workshop "koken op de boerderij" gevolgd bij Ann en Peter. We hadden deze workshop gevonden op wecandoo waar het eigenlijk "mozzarella maken" heet. Naast mozzarella hebben we zo veel andere dingen leren maken zoals pizza deeg, pannenkoeken en ijs. Dit alles met geitenmelk van de geiten op de boerderij. Tijdens het kokkerellen mochten we zelf aangeven wanneer we graag een pauze namen om het keramiek atelier te bekijken of om te knuffelen met de geitjes. Deze waren super lief en vonden het helemaal niet erg om geaaid te worden. Als kers op de taart mochten we onze eigen creaties op eten. De pizza hebben we gebakken in een authentieke houtoven die we ook zelf mochten aanmaken. Het was voor ons een geweldig leuke ervaring. Ann en Peter zijn enorm gastvrij en duidelijk echt vakmensen. Een echte aanrader voor iedereen die graag eens een dagje op de boerderij doorbrengt.
Wij hebben dit met de Chiro gedaan. Super fijne werkshop & heel lieve mensen, die het goed uitleggen! De geitjes zijn echt schattig: Ze voorzien zelf toastjes met geitenkaas en pannenkoeken.
Top ervaring! Tiptiens vonden het super leuk!
Fantastich mensen passie hebben dit gemaakt en dit proef je!
Zéér lekkere ambachtelijke geitenkaas en supersympathieke mensen!
Toffe locatie waar je mooie keramiek kan kopen , toffe atmosfeer
gezellig om eens te wandelen en een pintje drinken
Mooie, authentieke creaties!
Leuke plek. Leuke mensen.
Een bezoek waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid