facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Geeter/Anne-Marie

"Ik hou van de spontane en een ongedwongen manier van fotograferen!Er zijn veel belangrijke momenten in het leven die dienen om vast te leggen en dit op een speelse en moderne manier. De volledige focus ligt op jullie met weinig geposeerde en geforceerde momenten.Gespecialiseerd in huwelijk, kinderfotografie, newborn, zwangerschapsfotografie, day in the life en gezinsfotografie."
Adres: Blikstraat 61 , Lede 9340, BE
Telefoonnummer: 053 41 61 73
Stad: Lede
Route: Blikstraat 61
Postcode: 9340


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I.d.s./guido I.d.s./guido 796 meter Vertaald door Google Goede service, maar ze komen de afspraak niet na bij het aflever...
Recensies
Viavia leerden we Anne kennen als fotografe. Om heel eerlijk te zijn hadden we onze gedachten eerst gezet op een andere fotograaf, maar haar ideeën, haar foto's, haar enthousiasme en tegelijkertijd interesse in ons als koppel heeft ervoor gezorgd dat we na onze eerste afspraak helemaal overstag zijn gegaan en voor haar gekozen hebben. Ze fotografeerde niet enkel onze wettelijke trouw maar ook onze kerkelijke trouw op twee verschillende dagen en ik kan het niet anders benoemen dan dat onze foto's prachtig zijn! Nog dagelijks geniet ik na, hoe ze de liefde tussen mij en mijn man zo schoon in beeld kon brengen. Soms eens een typische trouwfoto, maar evengoed de spontaniteit en gekheid van de dag die ze zo subtiel op beeld heeft gezet. Na het zien van onze foto's was ook mijn schoonzus onmiddellijk verkocht en boekte ze een mom&me sessie, om maar te zeggen hoe enthousiast iedereen in de omgeving is van Anne haar talent.
Anne legde dit jaar onze burgerlijke trouw vast en we konden echt niet beter gekozen hebben. De foto's zijn ZO ontzettend mooi, de na service is fantastisch en Anne is natuurlijk ook een geweldige vrouw. Ze is zo lief, zo meegaand, denkt met je mee en je merkt dat ze haar vak echt graag doet. Niet twijfelen dus!
Anne is naast een fantastische fotografe, ook een prachtig persoon die weet waar ze mee bezig is. Ze heeft een oog voor detail, is meelevend en zal er alles aan doen om de meest perfecte foto's af te leveren. 100% would recommend!
Oprecht de beste huwelijksleverancier die we hadden voor onze trouw. Anne is professioneel, gepassioneerd, warm, georganiseerd, toegewijd en enorm betrokken. Haar persoonlijke service naar haar klanten is echt onbeschrijfelijk. Een dag na ons huwelijk ontvingen we al enkele foto’s! Anne stelt je enorm op je gemak tijdens het fotograferen. Ze slaagt erin om subtiel prachtige en spontane foto’s te maken. Voor en na ons huwelijk was ze zó bereikbaar en toegankelijk. Zo fijn om haar te leren kennen.
Dit is echt de mooiste leukste fotoshoot in jaren! Zo naturel, zo ontspannen, en het resultaat is een plaatje!! Helemaal fan!
Heel mooi resultaat van ons ‘klein verhaal’. Tijdens de shoot heb je bijna niet de indruk dat er foto’s worden genomen. Het resultaat achteraf is daarom nog zo verrassend. Anne is ook super goed met kinderen: ze kan ze heel goed op hun gemak stellen. Een echte aanrader!
Een kleine verhalen sessie, een heel fijn moment, ongedwongen, spontaan en op ons eigen rythme ... met prachtige fotos als eindresultaat. Anne doet dit fantastisch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid