facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Geest Bruxelles

De Geest Bruxelles
"La Teinturerie De Geest offre ses services à Bruxelles. Depuis 1846, notre savoir-faire artisanal accompagne les évolutions dictées par la technologie de l’industrie du textile. En poussant la porte de notre Teinturerie, vous garantissez à vos pièces les plus précieuses le soin exclusif de nos artisans.Vos vêtements, fauteuils, tentures, canapés, tapis et cuirs bénéficient d’un diagnostic professionnel ainsi que d’une expertise du nettoyage à sec traditionnel à laquelle nous avons allié la maîtrise des dispositifs et produits contemporains. Nous proposons un service de prise et de livraison à domicile. notre entreprise à l’esprit familial a, au fil du temps, gagné la confiance des foyers belges."
Adres: Rue de l'Hôpital 41 Gasthuisstraat 41 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 512 59 78
Stad: Brussel
Route: Rue de l'Hôpital 41
Huisnummer: Gasthuisstraat 41
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 08:00-19:00
Dinsdag: 08:00-19:00
Woensdag: 08:00-19:00
Donderdag: 08:00-19:00
Vrijdag: 08:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: de geest droogkuis, wasserij de geest antwerpen, de geest droogkuis gent, de geest kledij, de geest gand, nieuwkuis
Recensies
Tot nu toe al drie keer contact gehad over een daim kledingstuk dat meer dan een maand geleden is binnengebracht. Men is nog nipt beleefd maar balanceert op de rand van de onbeschoftheid. Alleszins zeker niet vriendelijk. Geen prijsindicatie en een niet mis te verstane verbale 'disclaimer' dat ze niet verantwoordelijk zijn voor het resultaat van wat ze ermee zouden aanvangen. De recente review van de man met zijn daim jas bevestigt mijn vrees. We zullen zien wat het uiteindelijke resultaat is.
Hele goede en nette service. Super vriendelijke bediening
Daim rok met oude confituurvlekken correct gereinigd. Prijs redelijk.
De Geest is super, hopelijk komt het ook terug naar Gent
Goede service! Mijn met verf besmeurde trui is weer als nieuw! En de ontvangst was uitstekend: Ik raad het ten zeerste aan. En bedankt voor je werk
Te duur, onbeschoft personeel, verpestte mijn jurk en geeft me geen restitutie voor slordig werk. Vermijd ten koste van alles!
Service ten top! Ze vonden een vlek op een lichte zijden jurk die niet meer los wilde komen. Ik adviseer met gesloten ogen.
44 euro om een ​​taak te verwijderen! Het is ongehoord, ik ben verbaasd. Prijs niet verantwoord want voor dezelfde kwaliteit schoonmaak heb je die elders in Brussel.
Goede service! Ik heb een kasjmieren trui afgezet die thuis erg moeilijk te wassen is. De trui kwam als nieuw bij me terug. ik raad aanService: Kleding persen
Een verbazingwekkend aantal stomerijen is echt slecht en zal alles wat ook maar enigszins abnormaal is evenals gewone dingen absoluut kapot maken en vervolgens elke verantwoordelijkheid ontkennen door naar een bordje te wijzen dat precies dat zegt. Deze jongens daarentegen zijn absoluut briljant en ik raad ze zonder voorbehoud aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid