facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ganzenpoel

De Ganzenpoel

Info

Restaurant met verfijnde verse gerechten in modern en gezellig interieur



"Frans-Belgische keuken"
Adres: Sint-Jansplein 12 , Kontich 2550, BE
Telefoonnummer: 03 458 05 13
Stad: Kontich
Route: Sint-Jansplein 12
Postcode: 2550


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 18:30-21:30
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:30-21:30
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:30-21:30
Vrijdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: de ganzenpoel michelin, vintage restaurant, ganzenpoel openingstijden, cabanelf, ganzepoel, la rosa edegem, bistro vintage, restaurant aartselaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Panhard Panhard 338 meter Het eten was zeer lekker. Bediening zeer vriendelijk met af en toe wat wachttijd. Maa...
De Jachthoorn De Jachthoorn 3 km Na even wachten heeft men ons verwelkomd en op een vriendelijke manier naar onze tafe...
Recensies
Een heerlijk menu met stuk voor stuk mooie gerechtjes. De service is onberispelijk, net zoals de setting. Een verborgen parel in Kontich!
Na enkele positieve ervaringen van vrienden gehoord over De Ganzepoel het dan ook maar eens geprobeerd. Een hele ervaring, je ziet de liefde in de gerechtjes. We namen het 6-gangen menu met aangepaste wijnen. Alles klopte gewoon, perfecte smaken en persoonlijke bediening. Hier moet je niet komen voor een snelle maaltijd, maar je tijd nemen en van opening tot sluitingsuur blijven zitten. We komen terug!
Top kwaliteit in een zeer aangenaam kader met de perfecte bediening. Wij waren dan ook zeer aangenaam verrast De Ganzenpoel per toeval te mogen ontdekken. Wij namen het 5 gangen menu met aangepaste wijnen, een echte aanrader. Met respect voor streek eigen ingrediënten maakt chef Steven en zijn team top gerechtjes. Ook nog een dikke pluim voor de zeer vlotte en vriendelijke bediening, wij komen zeker terug !
Heerlijke gerechtjes als kleine kunstwerkjes, heel vriendelijke bediening, gezellig setting.
Superlekker gegeten. Gezellig restaurant. Uitleg aan tafel over de gerechten, wijn, ... allemaal perfect in orde. Aanrader!
Veel potentieel aanwezig. Presentatie van het beperkte menu is een werkpuntje ... de chef even zelf aan tafel ? Gerechtjes zijn verzorgd en smaakvol.
Heerlijke gerechten, stuk voor stuk . Chapeau aan het keukenteam! Zeer verfijnd , super lekker. Heerlijke aangepaste wijnen , Een leuk kader en zeer vriendelijk personeel! Wij komen terug! Een verborgen parel in Antwerpen ! Parkeren: Parking voor de deur .
Zeer lekker gegeten! Hoofdmenu was top! Onze beleving werd immers wel de kop ingedrukt wanneer mijn echtgenoot het dessert moest weigeren omwille van allergie. De serveuze had niet op voorhand de ingrediënten en bereidingswijze meegedeeld. Vanuit de keuken hoorden we een zeer luid en misnoegd geroep: "Menen die dat nu!" Verder wel zeer vriendelijk benadert geweest en het dessert van mijn echtgenoot niet moeten betalen. Beetje met wrang gevoel buitengestapt.
Heel getalenteerde, lieve en professionele chef-kok die lekkere en originele gerechten creëert! Hij kiest ook voor de top wijnen die ideaal bij zijn gerechten passen! Met andere woorden restaurant dat een Michelin ster waard is! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!
Jammer dat mijn man een ervaring erop heeft gezet en dat deze gewist is. Heel jammer dat alleen positieve dingen mogen blijven staan. Je kunt ook leren van de negatieve.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid