facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gaard

De Gaard

Info

Warme en huiselijke brasserie. Waar je zowel terecht kan voor een drankje of een lekkere maaltijd. Groot zomerterras met multi feestzaal.

Adres: Bazelstraat 351 , Kruibeke 9150, BE
Telefoonnummer: 0477 32 61 52
Stad: Kruibeke
Route: Bazelstraat 351
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: verbouwing de gaard, de gaard ah, de gaard utrecht, fietsenmaker de gaard, de gaard utrecht verbouwing, winkelcentrum de gaard verbouwing, winkelcentrum de gaard utrecht parkeren, de nieuwe gaard utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gildenhuis Gildenhuis 848 meter Voor te beginnen zeer vriendelijke mensen , van de cafébaas weet je altijd wat hij de...
'T pachtgoedhof 'T pachtgoedhof 3 km Heerlijk genieten van diverse gerechten in een mooi kader terwijl de kinderen kunnen ...
Recensies
Social deal besteld voor 6 personen, we vroegen of we binnen konden eten en hoorden van 1 iemand die we daarna niet meer gezien hebben "echt??" tsja wij eten liever binnen dan buiten en al zeker als het 30 graden buiten is, terras zag er wel gezellig uit en in tegenstelling tot binnen zat daar wel volk ;- maar verder hebben we een supervriendelijke bediening verkregen, mooie, ruime porties en dito kwaliteit van steak en tongrolletjes. Ook frisdrank en bieren zeker niet duur, wij komen terug !!!
Heel lekker eten, gezellig terras, vriendelijke bediening.
Mooi verzorgde borden, lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening, prijs/kwaliteit zeker in orde. Voor herhaling vatbaar!
Leuk terras, vriendelijke bediening. Koninginnenhapje was lekker. Steak tartaar was bijzonder slecht. Slechte kwaliteit vlees met vliezen en slecht gesneden waardoor je hoppen vlees had die slecht te kauwen waren. Ook uien bijzonder grof gesneden, met stukken tot 2cm. Geen aanrader.
Meest onvriendelijke persoon ooit meegemaakt. Had 2 vouchers geboekt en betaald maar social deal had er mij maar 1 gemaild. Ik werd afgeschilderd alsof ik de boel wilde bedonderen voor een vol terras. Heb dan zelf maar naar social deal gebeld en ze wilden mij direct de 2 e voucher mailen waarvoor ik vriendelijk bedankt heb. Ze hebben dan ook zonder problemen mijn geld terug gestort want mij zien ze daar nooit of nooit meer.
Awel .... Lekker eten , een ongelooflijke vriendelijke bediening, goeie eters komen hier aan hun trekken !! Kortom een aanrader ,blij deze zaak te leren kennen via social deal . Ons ga je zeker terugzien en wij zeggen het voort
Super lekker gegeten deze avond. Hier komen wij zeker vaker! Gezellige plaats en vriendelijk personeel! Een 3 gangen menu en zo vol als een ei. Dat is hoe het hoort, danku wel voor de gezellige en lekkere avond!
Top gerechtjes gegeten Vriendelijk en ook mooie zaak We gaan zeker terug
Gezellige plaats, leuk terras. Vriendelijke bediening en goede prijs -kwaliteit. Voorgerechtjes leuk gepresenteerd. Hoofdgerecht ok qua smaak. Portie mag wat meer in geval van vol-au-vent. Goulash zeer geslaagd! En de beste Apfelstrudel ever!
Lekker gegeten. Ideaal bij mooi zomerweer om achteraan op het gezellige grote terras te vertoeven, ook ligstoelen en loungesets aanwezig met kleine speeltuin en springkasteel. Update: de laatste keren is er wel telkens iets dat niet in orde is of aanwezig, bediening is perfect in orde, maar niet alles is steeds voorradig, vandaag met 6 personen aanwezig en tot 3 keer te horen gekregen dat er iets niet meer aanwezig was. Spijtig....want eten is lekker en de bediening doet hun uiterste best.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid