facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Frietverslinder BV

De Frietverslinder BV

Info

Frituur in het centrum van Linden waar je ook online frietjes kan bestellen : www.defrietverslinder.one2three.be
Of download de app : one2three
Voldoende parkeergelegenheid (voetbal of kerk)
Zelfbereide gerechten ( Zie website)



"Frituur"
Adres: Martelarenplaats 4, 3210 Lubbeek
Stad: Linden
Route: Martelarenplaats 4
Postcode: 3210



op zoek naar gerelateerd: Frituur Lubbeek, Frietverslinder Linden openingsuren, frituur kessel-lo diestsesteenweg
Recensies
De Frietverslinder bakt zijn frietjes niet te vettig en zijn porties zijn ruim. Wie regelmatig komt kan van thuis met een app bestellen. Dat zorgt ervoor dat je onderweg niets vergeet en de wachttijden zijn nagenoeg verdwenen. Meer info hierover staat op ēén van de foto's.
Uitstekende frituur. Vriendelijke bediening, ruime keuze aan snacks en dranken. Maar vooral het belangrijkste, de frieten waren perfect gebakken.
Beste frietjes uit de omgeving! En vriendelijke eigenaars.
Dit was onze frituur eerste keus tot het gemeentebestuur de oude eigenaars wegpestte door het quasi onmogelijk te maken er nog te parkeren. De nieuwe eigenaars bakten er niets van en we hebben dan een andere vaste frituur gezocht.
Voor de eerste keer hier geweest. Toevallig kende ik Jimmy nog van vroeger deze was nog steeds even professioneel en correct. Frietjes en service waren uitstekend!! Wat ik een absoluut pluspunt vond was de hoeveelheid die je krijgt voor de prijs helemaal top!! Zeker een aanrader.
Zeer vriendelijke en professionele bediening. Al meerdere keren besteld en elke keer weer lekker gegeten, bovendien ze beschikken over een eenvoudige bestelling systeem, kortom de beste frituur van de omgeving!
Heel lekker gegeten. Zeker aan te raden om te gaan eten en vriendelijk uitbater en werknemers
Lekkere frietjes. Toffe kerel. Zo handig dat je online kan bestellen en betalen. Iedereen stemmen!
Waren 1 vleesje vergeten maar om het goed te maken hebben ze wat extra frietjes meegegeven zodat ik niet thuis de koude frieten moest eten goede service dus
Ongelooflijk! Jimmy is een man met 2 passies: frieten en frieten verslinden. Dat laatste maakt echt het verschil. Als je als friturist zelf een frietverslinder bent, leg je de nadruk op klasse en kwaliteit. Dat is in deze frituur echt het geval en daarom verdient ze 5 sterren. Verder verdient ze ook 5 sterren voor sfeer en gezelligheid.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Frietverslinder BV met het openbaar vervoer


Linden Kerk 150 meter
370
371
525
Linden Kerk 160 meter
370
371
525
Linden Kasteel 370 meter
371
525
Linden Kasteel 380 meter
371
525

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid