facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Frietman

De Frietman

Info

Bij de Frietman kan je terecht voor de lekkerste frietjes, de smakelijkste snacks en vers bereide gerechten (zoals stoofvlees). Smakelijk!

Geschiedenis

Frituur die ook aan huis levert via online-bestellen

Adres: Geraardsbergsesteenweg 400, 9404 Aspelare, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 054/245836
Stad: Aspelare
Route: Geraardsbergsesteenweg 400
Postcode: 9404


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur Herzele, Frietjes aan huis, Frituur Ninove, Frituur in de buurt Ninove, Frituur Monaco, Frituur Aspelare openingsuren, Frituur Ninove open op maandag, Frituur Idegem
Recensies
Te mijden: we hebben 45 euro betaald in deze frituur voor frietjes voor 2 personen met een aantal snacks, geen dranken. Ik weet dat het leven duurder is geworden maar dit is echt wel oplichterij. Eten op zich was best wel lekker … maar laat je dus niet vangen bij het afrekenen.
Om 18u58 besteld , om 21 uur geleverd. Als men de bezorger erover aanspreekt krijg ik als antwoord , hebben zolang gewacht om te leveren vanwege de onnozelheid die je er altijd bij schrijft. Mijn onnozelheid bestaat dus uit : graag om 19u30 WARM geleverd en soms harder gebakkendit wss met een reden. Weeral een trouwe klant verloren , goed bezig !!!!
De frietjes waren lekker, alleen jammer van de bediening. Zeer vlotte en correcte service alleen de vriendelijkheid ontbrak maar misschien was het gewoon wat druk..Eten: 4/5
laatste keer ooit dat ik daar iets bestel.... Een rekening van bijna 30€ wat vrij duur word voor frituur met 2 personen. Ok geleverd dat wel, na een uur en half heb je u eten :. Een middel pakje komt overeen met een kabouterpakje bij een andere frituur. Staan de fritten dan zo duur? Bicky Burgers zijn OK. Brochette van 4.5€ , dan verwacht je wel iets maar niet dus. Al een geluk dat er in Ninove nog genoeg andere en veel betere zijn.
Beste, Jullie moeten echt is leren letten op het getelde aantal frieten Dit kan nu toch niet meer Gvd niet fritman man waardig, vrouwtje heeft nog de friteuse mogen bovenhalen
Bezorging is echt duur. Veel geld voor heel weinig frieten, er ligt geen enkele friet naast, enkel het bakje gevuld. Voor grotere eters dus te weinig. Ook zijn de frieten niet genoeg uitgebakken.
We hadden stoofvlees besteld maar hebben stoofvleessaus ontvangen. Naar onze mening was 1u en 15 min net een beetje te lang wachten op de bestelling. Verder was alles middelmatig.
Voor de eerste keer bij De Frietman besteld om thuis te laten leveren. De frietjes waren zeer lekker en de bestelling was er ook redelijk snel, alleen jammer dat onze sausjes vergeten werden.
Nog altijd de beste in de streek...
Na bijna 2uur wachten kreeg ik mijn frieten thuis. Ze waren niet uitgebakken. Ardeense sate was ook niet uitgebakken. Geen aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid