facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Frietboetiek, zoveel meer dan een frituur.

De Frietboetiek, zoveel meer dan een frituur.

Info

Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vlotte, vriendelijke bediening in een mooi interieur. Ben je in de buurt? Kom dan even langs!

Geschiedenis

In de Frietboetiek te Wijshagen heten Ronny en Peggy u welkom. Ze bakken goudgele frieten en krokant gebakken snacks in een handomdraai en met een lach op het gezicht. Niet alleen als frietliefhebber kunt u genieten in het modern stekje; u kunt er ook terecht voor eigen bereide gerechten zoals vidé, stoofvlees, pasta, pita, koude schotels, chocolademousse en tiramisu. De Frietboetiek is ook in de traiteurmarkt thuis, kortom een manusje-van-alles.

De hardwerkers, die allebei een horeca-opleiding hebben gevolgd, zorgen ervoor dat u zich welkom voelt. Kwaliteit, hygiëne en een vlotte bediening zijn begrippen die er centraal staan. Met de ruime parking kunt u zonder problemen een culinaire stop maken te Soetebeek 23 in Wijshagen.

De Frietboetiek is bekend om haar verse producten en haar ruime keuze. U kunt er met Bancontact betalen en leuke extra’s worden aangeboden via de klantenkaart.

Adres: Soetebeek 23, 3670 Meeuwen (Aalburg)
Telefoonnummer: 089/46.84.45
Stad: Meeuwen
Route: Soetebeek 23
Postcode: 3670


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:30
Dinsdag: 11:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Frietboetiek klik en eet, Frietboutique Binderveld, Frietboetiek Melle, Frituur Gruitrode, Frituur frietboetiek Wechelderzande, Frietboutique Aalbeke, Frietboetiek Leuven, Frituur in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Marc Frituur Marc 3 km Heb lekker gegeten maar zou daar geen pindasaus bestellen. Had 3 keer 3,50 betaalt vo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid