facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Frezeboer

De Frezeboer

Info

De Frezeboer is een lokale hoevewinkel in Roeselare waar verse groenten en fruit worden aangeboden. Hiervan zijn de aardbeien van eigen kweek en plukvers.

Adres: Vierwegstraat 124, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: +32472832040
Stad: Roeselare
Route: Vierwegstraat 124
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Aardbeien Roeselare, Aardbeienautomaat Roeselare, Hoorne Roeselare, De Frezeboer openingstijden, Cerise Roeselare, Groenten en fruit Roeselare, Vierwegstraat 124 Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fruitkorf De Fruitkorf 1 km Heel vriendelijk. Vlotte en goede service.
Hoorne - Groenten & Fruit Hoorne - Groenten & Fruit 3 km Heel veel keuze in verse groenten, fruit, en bloemen en planten.
Recensies
Heel lekkere aardbeien van eigen kweek. Ook ander fruit en groenten verkrijgbaar. Heel vriendelijke bediening en correcte prijzen.
Zeer goede kwaliteit en ruime keuze..
Het fruit en de groenten zijn van zeer goede kwaliteit, zeer smaakvol, het personeel is altijd vriendelijk en de service uitstekend!
Prima prijs/kwaliteit en super vriendelijk
Topfruit hier te koop met uitleg en altijd een vriendelijk woord. Je betaalt iets meer maar je wordt op je wenken bediend. En je ontvangt geen overrijp fruit.
Sedert ik hier groenten en fruit koop kan niets eraan tippen. De mensen die bedienen kennen echt wel wat van hetgeen ze verkopen. Alles wat ik meeneem is altijd erg kwalitatief en superlekker van smaak. Daarbovenop ook altijd heel vriendelijk geholpen, waardoor je als een gelukkige klant kan buitenwandelen. Ook mooi ruim plaats om te parkeren met de auto.
Lekker fruit, vlotte service, veel meer kunnen we er niet van zeggen. Verser dan dit wordt het niet!
Echt oprecht super vriendelijk! Altijd lekkere, verrassende tips voor slaatjes of soepjes. Hier kom ik graag
Geen betere plek voor verse groentjes en fruit! Altijd super tevreden van onze aankopen en natuurlijk ook van de erg vriendelijke bediening. Een aanrader!
Vriendelijk, verse producten, een aanrader voor al je groenten en fruit. Doe zo verder !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid