facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Franse Bakker , De Haan

De Franse Bakker , De Haan

Info

De Franse Bakker De Haan is een bakkerij, broodjeszaak,tearoom. Een gezellige plaats om na een wandeling aan zee te genieten van een knabbel en een babbel.



"tea room"
Adres: Leopoldplein 5, 8420 De Haan
Telefoonnummer: 0497/42 14 23
Stad: De Haan
Route: Leopoldplein 5
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 07:15 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Paname Brasserie Paname 40 meter Mooie brasserie, je kan zowel op het terras zitten of in de veranda die bij goed weer...
La Potinière La Potinière 170 meter Het leek ons heel gezellig om te lunchen op het zonovergoten terras, alleen jammer da...
Eethuis De Zonnetuin Eethuis De Zonnetuin 675 meter Gezellige tuin, afgesloten met speeltuin, vriendelijke bediening, lekker eten
Provence Provence 678 meter Hallo , Wij zijn gisteren binnen gekomen om iets te eten , Mijn vrouw had een belegd ...
T stil genot T stil genot 738 meter Als fervente theeliefhebbers vinden wij het echt wel belangrijk om, als we naar een k...
Recensies
Lekker broodje ham & kaas...Kervelsoepje in bord geserveerd maakt het wat moeilijk voor de bediening buiten op het terras en zo is de soep zeer vlug afgekoeld.. De Franse Bakker was waarschijnlijk wat verrast door de drukte aan het begin van het seizoen want ze konden niet volgen met verse broodjes bakken.. Maar.. lekker en verzorgt !
Gezellige zaak met heel vriendelijke bediening op een toplocatie in De Haan de straat van de tramhalte naar de dijk. Zowel de wafel als de pannenkoeken waren heel lekker maar niet heel warm. De flesjes met de suiker hebben een smalle hals. Dat kan problemen geven als de suiker gaat klonteren. Het toilet is via een trap bereikbaar dus niet geschikt voor iedereen.
Kwaliteit prima, maar de prijzen zijn totaal onduidelijk. Bij het afrekenen wordt je verrast door een hogere rekening, doordat je gebruik maakt van het terras. Dit is misleidend. Getoonde prijzen op het terras blijken dus afhaalprijzen. Daarnaast enorm lang wachten om af te kunnen rekenen. Ook lijkt het personeel onderlinge frustraties te hebben en dit komt de klanttevredenheid niet ten goede. Verder heeft de lunch wel gesmaakt, maar tegen een veel te hoge prijs.
Vorige jaren hier al meerdere keren komen ontbijten en dat was toen redelijk in orde. Nu echter wat belegde broodjes besteld als middagmaal maar dit waren gewoon simpele afbakbroodjes, met een prijs die start op 5,5€ en redelijk basic belegd. Niet z'n geld waard imho.
We gingen naar binnen om een belegd broodje te bestellen. Op het bord kon je kiezen uit verschillende broodjes qua beleg en wit of meergranen en de prijs . Als het voor hier te eten is komen we op het terras meneer...2 Meergranen broodjes besteld, komen ze met 2 witte aanlopen. Ober helemaal verdwaasd, euhhh de meergranen zijn op. Dat kunnen ze dus niet eerst even komen zeggen? Nadien binnen gaan afrekenen. Ik vond het nogal duur en de prijs strookte niet met die wat op het bord stond. Ja maar meneer dat zijn afhaalprijzen. Er werd dus bijna 2 euro per broodje extra aangerekend om op het terras bediend te worden. De ober leek ook van een andere planeet te komen.... En een broodje kaas ham kostte ineens even veel als een broodje tonijn. Ook waren het geen verse echte broodjes maar van die afgebakken dingen die men broodjes noemt....en dat voor een Franse bakker? Een belediging voor een echte Franse bakker me dunkt. Het was de eerste keer dat we hier kwamen maar ook de laatste keer.
Deze Franse bakker is een fenomeen aan de zee. Je moet een ontbijt vragen en je wordt overstelpt met lekkers. Koffie, croissants, pistolets, vers geperste fruitsap,... Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.
Na 20 min wachten nog altijd geen bediening. We hebben 2 keer iemand aangesproken en nog steeds kwam er niemand onze bestelling opnemen. Studenten hadden helemaal geen ervaring en verantwoordelijke stond te roepen op haar personeel. We waren al de 3e tafel die vertrokken door de zeer slechte service. Geen aanrader dus, hier komen we nooit meer!!
Driemaal naar binnen gegaan om bediening op het terras te vragen. Uiteindelijk binnen gaan bestellen. Geen croissants of andere koeken meer om 10u. Bij levering onmiddellijk willen betalen...sorry dat moet u binnen doen. Dat had men niet kunnen melden toen ik bestelde. Kom ik nooit meer.
Heel onvriendelijk behandeld. Werden op zeer onbeleefde manier geweigerd omdat we kinderwagen bij hadden. We were treated very impolitely. We were rudely refused because we had a stroller.
Rampzalige tourist trap. Croque monsieur zonder hesp voor €10... Vriendelijke bediening, maar daar is dan ook alles mee gezegd, helaas...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid