facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'de fietsgarage'

'de fietsgarage'

Info

Ontstaan vanuit een jarenlange interesse in 'de fiets en zijn geheimen' opende 'de fietsgarage' in 2004 zijn poorten in Holsbeek. In 2006 onderging de garage een grondige verbouwing tot volwaardige winkel met open werkplaats. Lees meer op onze website.



"De Fietsgarage staat voor fietsen van topkwaliteit en een uitmuntende service. Wij zijn van dinsdag tot vrijdag ook in de voormiddag geopend voor mensen met een afspraak."
Adres: Nobelberg 40, 3220 Holsbeek
Telefoonnummer: 016 44 97 47
Stad: Holsbeek
Route: Nobelberg 40
Postcode: 3220



op zoek naar gerelateerd: Verbinnen Sport, Fietsen Verbinnen, Fietsenmaker Wilsele, Fietsenwinkel Winksele, Elektrische fiets zelf samenstellen, Elektrische fiets Gazelle, Gazelle fiets dames, Winge-Bikes
Recensies
Ik moest remkabels en derailleurskabels hebben. Ik vroeg voor het model en de kostprijs maar de prijs heb ik nooit gehoord. Ik betaalde 40 euro terwijl ik ze online voor 1/4 van de prijs kon kopen. Vroeger verkochten ze producten ongeveer aan de prijs die je er online voor betaald. Ik zet nooit meer een stap binnen in de fietsgarage en ik raad andere aan dit ook niet meer te doen.
Een fietswinkel die met de klant meedenkt. Geen verkooppraatjes maar advies. Op afspraak is op afspraak maw je hoeft niet te wachten. Ook reparaties zijn meer dan ok.
Was op zoek naar een elektrische fiets en heb nu een fantastische fiets die exact is aangepast aan wat ik nodig had. Heel goeie service, uitgebreide uitleg gekregen. Supertevreden hier.
Heel fijne mensen: ze investeren tijd om samen met jou uit te zoeken welke fiets je het best ligt, hebben oog voor detail en kleine aanpassingen. Correcte prijzen ivm online aanbiedingen. Heel vriendelijk personeel waar je niet het gevoel hebt dat ze zo veel mogelijk willen verkopen, maar vooral kwaliteit willen bieden. Heel tevreden van.
Team van de Fietsgarage is top, Karel geeft goed advies. Stelt samen met U fiets samen naar Uw behoefte. Bedankt Fa Schoeter
Fietsslot kapot door hun verantwoordelijkheid en ze wouden dit niet vergoeden
Zeer vriendelijke mensen. Nemen ruim de tijd om je te helpen zoeken naar de juiste fiets op maat naar je behoeftes en budget.
geen goede service bij deze firma en in mijn geval dus een dikke 0 qua service en vriendelijkheid.
Heel tevreden! Goede service!
Steeds zeer vriendelijk geholpen. Heb er mijn fiets gekocht. Je betaalt een zeer correcte prijs voor vakmanschap en het advies is eerlijk. Soms moet je even wachten, maar anderzijds krijgt iedereen evenveel tijd en aandacht om alle vragen te stellen. Dan wacht ik graag mijn beurt af!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar 'de fietsgarage' met het openbaar vervoer


Holsbeek Sportschuur 190 meter
310
535
Holsbeek Asseltveld 260 meter
310
535
Holsbeek Asseltveld 260 meter
310
535
Holsbeek De Zicht 290 meter
310
Holsbeek De Zicht 310 meter
310

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid