facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fietserie Zandhoven

De Fietserie Zandhoven

Info

"Betaalbare kwaliteit met sterke service. Pechhulp op locatie. Ontwerp zelf je fiets samen met ons. Herstellingen alle merken. Specialisatie e-bike's.



"Herstellingen alle merken en soorten fietsen.Certificaat: Bosch - Shimano Steps - NuVinci - MaguraPechhulp 24/7VervangfietsenFiets hersteld binnen 72u"
Adres: Amelbergastraat 29, 2440 Zandhoven
Telefoonnummer: 032110635
Stad: Zandhoven
Route: Amelbergastraat 29
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pasfotomobiel De Pasfotomobiel 424 meter De pasfotomobiel komt naar u toe! Voor al uw pasfoto's, ook voor rolstoelgebruiker.
Agri - Garden Agri - Garden 911 meter Algemeen tuin- en weide-onderhoud Kleine graaf- en grondwerken Sneeuwvrij maken van...
Transport Fruru Transport Fruru 1 km 24/7 transport op maat
Whispers Whispers 2 km Whispers is een praktijk waar we mensen helpen die het moeilijk hebben. We gaan op we...
alarmsystemen-securiplus.be alarmsystemen-securiplus.be 2 km SecuriPlus biedt totaaloplossingen met inbraakdetectie en alarmsystemen, branddetecti...
Recensies
Als zeer trouwe klant een fiets binnengebracht op maandag. Een belofte gekregen dat er donderdag een ruilfiets zou zijn, maar deze was zaterdag nog steeds niet beschikbaar. Na een beleefd telefoontje hoe het opgelost kon worden kregen we als antwoord dat we beter geen klant bleven als we hier niet tevreden mee waren. De norsheid van de man namen we er steeds bij. Maar na er al honderden euro's achtergelaten te hebben, was dit een brug te ver! Deze brutaliteit is serieus klantonvriendelijk en dan te weten dat hij het was die zijn belofte niet nakwam!
Plat gereden tijdens een fietstocht in de omgeving van Ranst. Werd snel geholpen door behulpzame en vriendelijke uitbater. Top service! Dikke merci!
Beste Achielle-verkooppunt in Vlaanderen, geweldig advies over retrofietsen en -kledij, sympathieke service
Eerlijke service Goede reparatie van elektrische Xioami-step
Eerlijke uitbater. Vriendelijk. Zeer behulpzaam. Betaalbare prijzen.
Elke keer opnieuw een super service! Bedankt Joanni!
Zeer vriendelijk en een goede service.
Altijd goede en correcte service.
Super vakkennis en behulpzaam !!
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid