facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fietsenier

De Fietsenier

Info

De Fietsenier is een lokale fietshersteldienst in Volkegem (Oudenaarde). Wij zijn open op zaterdagnamiddag (13u-17u) en op maandag (9u-15u en 16u-18u). Op andere dagen kan je bij De Fietsenier terecht na afspraak. Meer info: www.defietsenier.be.

Adres: Winkelstraat 14, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 0486 62 32 67
Stad: Oudenaarde
Route: Winkelstraat 14
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsherstelling Oudenaarde, Fietsen Oudenaarde, Kinderfiets Oudenaarde, Outlet fietsen Oudenaarde, Fietskledij Oudenaarde, Fiets automaat Oudenaarde, Grimbergen Oudenaarde, VÉLO YOETO
Recensies
Hele vriendelijke man. Help heel vlug en goed. Een zekere aanrader voor iedereen!!! Super zaak!!
De service van de Fietsenier is uitmuntend. Het contact gaat vlot en is zeer vriendelijk. De fiets is snel en degelijk hersteld.
Een goede en betrouwbare fietsenmaker! Dimitri heeft kennis van zaken en een passie voor zijn vak. Hij neemt zijn tijd om jouw wensen te leren kennen. Ervaring: Oude koersfiets omgebouwd naar singlespeed en supertevreden! Fietsen krijgen hier een nieuw leven!
Fiets laten op orde zetten; ketting, klikpedalen ea vervangen en afstelling remmen en versnellingen, bolt als nieuw. De Fietsenier trekt tijd uit voor de klant, bij vervangen van stukken wordt naar onderdeel met beste prijs/kwaliteit gezocht volgens budget van de klant. Fijne startende ondernemer met liefde voor zijn vak.
Nieuwe cassette en ketting laten plaatsen + bijregelen versnellingen. Heel goed geholpen en ontvangen door Dimitri! Ik weet waarheen als er nog eens iets aan mijn fiets scheelt. En dit alles voor een eerlijke prijs.
Al meerdere fietsen op orde laten stellen bij de Fietsenier en steeds uitermate tevreden van het resultaat. Dimitri neemt steeds de nodige tijd om jouw fiets volledig na te kijken en opnieuw op punt te stellen en dit alles aan een eerlijke prijs naar geleverd werk.
Vlug en correct herstel van de fietsen. Eentje wat toegetakeld door de valpartijen van de kindjes maar nu terug als nieuw. Super!
Astronomisch duur.. 90€ voor 2 wielen te rechten en 1 derailleurkabel. 1 keer maar geen 2
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid