facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ferme Framboos

Info

In de pluktuin van de Ferme Framboos kan je tijdens het seizoen (juni-augustus) zelf vruchten (aardbeien, frambozen, bramen en andere bessen ) plukken of kopen in de hoevewinkel. Je kan ook een weekendje (of week) op de boerderij logeren

Geschiedenis

Op onze boerderij kan je logeren, zelf fruit plukken, fruit of hoevevlees aankopen of met de klas (of andere groep) helpen met het fruit of de dieren.
Je kan het hele jaar door op het bedrijf logeren in de gerenoveerde schuur waar plaats is voor 23 personen (er zijn nog een 3-tal kinderbedjes extra).
Tijdens het seizoen (juni-augustus) kan je fruit plukken in de pluktuin. De frambozen, bramen, cassisbessen, rode en witte bessen en stekelbessen worden biologisch geteeld. De aardbeien staan op tafels (geen biolabel mogelijk) maar worden qua gewasbescherming volledig biologisch behandeld (dus niet gespoten met fungicides of herbicides).
Als "hobby" hebben we Limousinrunderen, Bleu du maineschapen, Birkenshire-varkens en 2 ezeltjes rondlopen op onze weiden. Regelmatig wordt er een dier geslacht. Wie wil meegenieten van deze gezonde dieren kan telkens een pakket hoevevlees bestellen.

Adres: Veeweidestraat 50, 3040 Sint-Agatha-Rode
Telefoonnummer: 0494294657
Stad: Sint-Agatha-Rode
Route: Veeweidestraat 50
Postcode: 3040



op zoek naar gerelateerd: Logeren bij boeren België, Helpen bij een boer, Helpen op de boerderij, Helpen op de boerderij vakantie, De Framboos
Recensies
Op zoek naar een groepsverblijf voor 13 personen na een tip uit de familie. Wij kiezen dit jaar voor een andere optie.
Sommige meubels in de keuken mogen eens vervangen worden, maar verder alles oké.
Leuke gastvrouw, fijne plek en goeie uitvalsbasis op te fietsen en te wandelen. Grote groepen familie of vrienden ment of zonder kinderen hebben zeker voldoende ruimte. De afwerking in de kamers en het hele huis zou wel iets beter mogen.
Gigantisch mooi bedrijf/project. Il faut le faire. Respect.
Vriendelijke ontvangst en verzorging. Lekker en eerlijk eten. Goede plek.
Vertaald door Google OK Origineel Ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid