facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Farm

Info

De Farm
Zomerterras met hoevedelicatessen dicht bij de Kruiskapel in Eksaarde.



"Gezellig terras en binnenruimte waar u kan genieten van ambachtelijk bereid ijs, pannenkoeken, aperobordjes, koffie en meer. In de groene omgeving van de Kruiskapel, dicht bij diverse fiets en wandelroutes.Ook steeds verschillende smaken schepijs en ijstaarten in voorraad om thuis te genieten."
Adres: Ramstraat 14, 9160 Eksaarde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32479315126
Stad: Eksaarde
Route: Ramstraat 14
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 21:00
Dinsdag: 14:00 - 21:00
Woensdag: 14:00 - 21:00
Donderdag: 14:00 - 21:00
Vrijdag: 14:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 14:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Paardenfokkerij Eksaarde, Ramstraat Eksaarde, The Farm, Ramstraat 14 Eksaarde, Hoeve Lokeren, Kaas Lokeren, hoeve-ijs lokeren, IJssalon Lokeren
Recensies
Heel lekker huis bereid ijs. Veel keuze en heel Vriendelijke bediening. Mogelijkheid om via qr code te bestellen, maar ook gewoon via een medewerker. Heerlijk als tussen stop bij het fietsen.
De lekkerste pannenkoeken gegeten in de farm met een heerlijke latte!!! En als afsluiter hot farmer, origineel + een echte aanrader! Onder de indruk van de kwaliteit Vd pannenkoeken/ijs/drankjes en van de zeer gezellige sfeer + smaakvolle en warme inrichting!!! Allen daarheen!!!
Een hartelijke ontvangst in een sfeervolle setting. De pannenkoeken zijn mijn absolute aanrader. De tapasplank voor 2 personen mag er ook best zijn. Deze locatie is op een mooie dag te combineren met een wandeling in de buurt.
Zeer lekker ijs en pannenkoeken. Super vriendelijke bediening, heel gezellig en warm ingericht. Zeker een aanrader !
Alles bestellen via Qr code . Maar superlekker . Echt aan te raden . Misschien wel met de fiets of auto . Te voet is het een goeie wandeling
Superleuke ontvangst sfeer en gezelligheid toppie en van veel lekkers kunnen genieten
Heel lekker & top bediening! Het was heel gezellig aan het vuur.
Zeer vriendelijk personeel. Gemakkelijk bestelling te plaatsen via qr-code. Onmiddellijk betaald en je moet op niemand wachten met de rekening om de zaak te kunnen verlaten. Heel snelle bediening maar nog niet het minste: super lekker ijs en heel verzorgd opgediend. Ruim uitgebreide kaart voor snoepers.
Heel mooie locatie. Er is de suggestie geproefd, yoghurtijs, was zeer lekker. Heel trendy interieur en moderne voorstelling van ijscoupe s. Ruime porties, heel vriendelijke bediening, moderne manier van bestellen en betalen. Qr code. Iets stevigere prijszetting, Maar 't was in orde.
Tijdens de fietstocht van 54 km , een ijscoupje gaan eten. Prachtige zaak. Lekker ijs. Mooi verzorgde ijscoupes. Vriendelijk personeel. Ervaring alles via qr code bestellen en betalen. Top. We komen zeker nog eens langs tijdens onze fiets tochten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid