facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Factorij Unique Living

De Factorij Unique Living

Info

3000m2 woonbeleving. Grootste collectie bankstellen, unieke meubels, verlichting, tafels, stoelen, woonaccessoires & art.

Geschiedenis

De meest originele woonwinkel van België en Nederland vormt het decor van een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m². De Factorij staat voor een compleet en stijlvol interieur. Naast onze uitgebreide collectie meubelen hebben wij ook vele unieke stukken en geven we prijsgarantie. Loopt u met een idee rond of heeft u speciale wensen dan bent u bij ons aan het goede adres! Helaas kunnen wij geen vragen via Facebook beantwoorden maar aarzel niet ons een mailtje te sturen!

Vind ons ook op www.instagram.com/defactorij.unique.living/ en https://www.pinterest.com/defactorijretie/



"We heten u graag welkom in onze vernieuwde woonwinkel met een grootse collectie bankstellen, eettafels, accessoires, architectural antiques, unique findings, woonitems & toys for boys. We gingen tijdens de verbouwing terug naar de basis, die ruim 22 jaar geleden werd gelegd. Joop doet weer datgene waar hij goed in is: op zoek gaan naar de mooiste woonitems over de hele wereld. Hierdoor hebben we wekelijks nieuwe aanvoer van unieke stukken."
Adres: Biezenstraat 1, 2470 Retie
Telefoonnummer: +32 (0) 14 37 05 42
Stad: Retie
Route: Biezenstraat 1
Postcode: 2470



op zoek naar gerelateerd: de factorij retie, de factorij nederland, de factorij woonwinkel, de factory, interieur retie, de factorij schaarbeek, de factorij zaventem, de factorij eindhoven
Recensies
Bijzondere meubels van goede kwaliteit erg mooi opgesteld en een bijzonder vriendelijk en gedienstige bediening top. Het enige nadeel is dat de levertijd 3 tot 4 maanden kan duren, dus als je geen haast hebt zeker doen prijs kwaliteit is in mijn ogen goed
Wat een mooie spullen en wat een fantastische hulp van stylist Paul. Zeker niet goedkoop maar we “waren” erg blij met ons mooie splinternieuwe interieur. MAAR wat een dramatische nazorg. Het personeel deed erg haar best om de probleempjes netjes op te lossen. Alleen op het moment dat de eigenaar zich ermee ging/moest bemoeien liep alles fout. Zooo jammer !!!
Wij zijn geholpen door Geert, zeer vlot en meteen hetgeen wat we zochten. Ze hebben mooie tijdloze meubels voor een correcte prijs. Wij zijn zeer tevreden met de goede service, doe zo verder!
Top winkel en super lieve mensen zeker frida ! En heel vriendelijke vrouw .. als jullie naar daar gaan vraag voor frida zij maakt al jullie wensen wel waar
Open op maandag 5 Vriendelijk 5 Bijzondere producten 5 Temperatuur 3 maar wel van alles proberen te doen om t snel te verwarmen 5 Advies 5 Meerdere stijlen 2 . Kennis van de materialen 4 Sfeervol 5 Aanrader
Heel mooie meubelen en decoratie. Dingen die bijna nergens niet ziet. TOP.
Een tevreden klant! Een extra dankwoord aan Geert, de verkoper die ruim de tijd nam tijdens mijn aankopen en mee hielp denken in heel mijn plaatje. En het plaatje klopt! De levering was zelfs binnen de afgesproken termijn en verliep heel vlot, vriendelijke jongens.
Heel mooie zaak met leuke items. We dachten heel erg goed geholpen te worden in de winkel. Daarom kochten we ook voor meer dan 10.000 euro aan meubels. Achteraf gezien is dit helemaal mis gegaan bij de service en levering van de meubels. Zo kregen we een verkeerd tafelblad geleverd en werd er ook moeilijk gedaan om dit achteraf op te lossen. De levertijd liep veel langer uit dan dat ons beloofd was. Onze bestelde stoelen bleken ineens niet meer op voorraad te zijn in hun workshop. Indien je heel veel energie wil steken in het na jagen van je aangekochte dure meubelen, dan is dit de place to be.
Je kan hier niet passeren zonder iets te kopen. je vindt altijd wel iets tussen al deze zeer mooie, kwalitatieve en verschillende interieurstukken!
veel keuze en sfeerkamers. Zomersolden is beginnen ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid