facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Factorij

Info

Gevarieerd grafisch ontwerp, tekst en diverse communicatie, drukwerk, kaartjes & co voor feestelijke momenten en groeiende zelfstandigen en bedrijven.

Geschiedenis

Grafische ontwerpen, teksten en drukwerk.
Wij denken graag met je mee en helpen je bij elke stap in je bedrijfsstijl: logo, stijl, naamkaartjes, visitekaarten, folder, brieven, website...

Taal & Communicatie.
In je gehele bedrijfsstijl kan een goede communicatie niet ontbreken. Copywriting van je teksten voor mailings, website, facebook...
Ontwerp van je offertes, brieven, facturen...
Correcties van je teksten en vertalingen...
Handige tips in Word en Excel...

Feestelijk drukwerk!
We maken alles voor je feest! Kaartjes, vlagjes, caketoppers, tafelkaartjes, menu's, wikkels en labels, etiketten, snoep...Voor communie, kerst, bedanking, verjaardag, sweet table, evenementen...



"Wat doet De Factorij? Niet in één zin te vatten...Tekst, grafisch ontwerp & verzorging van drukwerk, voor huisstijlen en feestelijkheden voor particulieren en bedrijven: kaarten, uitnodigingen, communiekaarten, menu's, programmaboekjes, verhuiskaartjes, bedankkaarten, affiches, flyers, inkomkaarten, naamlabels, etiketten, en vele creatieve maaksels... Huisstijl, logo, naamkaartjes, visitekaarten, stickers, etiketten, briefpapier, e-mail, facebookcover, website, mailings... Tekst, schrijven, verbeteren, vertalen, in lay-out zetten. Communicatiepartner van logo, tot nieuwsbrieven, over Facebook, tot drukwerk van schrijfblokken. Lay-out en tekstverwerking in Word, Excel en Powerpoint.Ik ben zéker nog iets vergeten."
Adres: Tulpenlaan 39, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: +32 476 66 06 68
Stad: Zolder
Route: Tulpenlaan 39
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: De Factorette
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ontwerpbureau Schoofs Ontwerpbureau Schoofs 4 km Branding & Visual communication
The Untold / Branding Agency The Untold / Branding Agency 4 km Ik creëer merken voor startende ondernemers die willen opvallen!
KIWI KIWI 4 km Altijd vriendelijk en behulpzaam. Nog een écht buurtwinkeltje
Creative Creaze Creative Creaze 4 km Superleuk.!!!
CCEYSSENS  • CCEYSSENS • 5 km De rolhordeuren = oprollende vliegendeuren van ons pool house werden verkeerd geplaat...
EyeEmotion Visual Design EyeEmotion Visual Design 5 km Thematische en uitgesproken ontwerpen voor web, print, foto en video. Thematic and ou...
Artivo Artivo 6 km Artivo is een all-in-one grafisch ontwerpbureau en fotostudio
Nollie • Grafisch ontwerp Nollie • Grafisch ontwerp 7 km Grafisch ontwerp
Straffer Straffer 34 km Altijd bruisend van creativiteit en dit in combinatie met een top-service!
Recensies
ONGELOOFLIJK tevreden..... ....van zowel de foto's als het drukwerk van de Factorij. We hebben er reeds een fotoshoot in de studio en op locatie opzitten en dat verliep allemaal heel vlot. Ze houden erg goed rekening met je persoonlijke wensen, en komen zelf met leuke en creatieve ideeen. Je hoeft geen seconde te twijfelen als je wil gaan voor foto's met emotie. Erg tevreden over de spontaniteit en geduld waarmee de fotografe te werk gaat. Met de foto's hebben we nadien kerstkaartjes en communiekaartjes laten maken door de Factorij. Na een korte brainstormsessie met het team kwamen we al snel tot een geweldig resultaat. De kaartjes hebben net dat tikkeltje meer voor dezelfde prijs! De kwaliteit van het drukwerk is zeer goed. We hadden dan ook de mooiste kaartjes van de buurt hihi! Wij gaan in de toekomst zeker nog samenwerken!
Leuk om zo'n fotoshoot te doen met de kindjes. Ik had er vooraf wat schrik voor, met 2 kleine kindjes 2 en 3. Het viel echter goed mee. Geen geposeer, gewoon wandelen en spelen terwijl er foto's getrokken worden. Ik was heel tevreden van het resultaat en heb veel positieve reacties gekregen van vrienden en familie. De kindjes staan er echt op zoals ze zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!
Wij? De Factorij! Two birds of a feather. Twee creatieve geesten. Een collectief. Complementair. The right timing. Wat als... je van je passie je werk kan maken? Inge Bollen heeft haar O O G laten vallen op fotografie en ontwikkelde zich in de laatste jaren tot een bevlogen plaatjesmaker. Miet Knockaert werkt al jaren in taal en communicatie. Een tekst kan je vaak niet schrijven zonder O O G voor vormgeving. En zo ging de bal aan het rollen... Foto's worden kaarten. Tekst illustreert. Drukwerk rondt het geheel af. O O G + O O G. Twee ogen zien meer dan één. Onze complementaire talenten en inspiratie zorgen voor een gevarieerd en professioneel aanbod. Wij bieden een service die kan gaan van één enkele fotoreeks of een kleine tekstcorrectie tot een gehele uitwerking van je project.
een topfotografe. Ze laat je schitteren op jouw dag op je eigen manier, niets gedwongen. Ook steeds zeer originele ideeën. Heb je zelf iets gevonden ... zij probeert het na te streven, ze zoekt en blijft zoeken tot ze je kan geven waar jij op hoopte. Een aanrader, die jong en oud op een perfecte manier, op de perfecte plek een perfect plaatje bezorgt. Nogmaals Inge, je hebt dat fantastisch gedaan, telkens weer kijken we vol bewondering naar onze eigen trouwfoto's. Dikke merci!
De Factorij, de plek waar beeld, emotie en woord samengevoegd worden tot één pakkend geheel... apetrots op wat jullie al gerealiseerd hebben! KNAP! Doe zo voort en heel veel succes alvast!!!
Twee dames met enorm veel creativiteit en passie voor hetgeen ze doen, twee topdames en vooral trots op mijn zus, Inge!
Zeer mooie foto's van mijn petekindje! Heel tevreden!
Knap werk! Doe zo verder en veel succes nog !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid