facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Essentie

De Essentie

Info

Patisserie



"De Essentie Brugge - WAAR SMAAK EN PASSIE ELKAAR VINDEN..."
Adres: Astridlaan 426, 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 050351057
Stad: Assebroek
Route: Astridlaan 426
Postcode: 8310



op zoek naar gerelateerd: Citroentaart Brugge, Patisserie Brugge
Recensies
Vandaag hier toevallig gestopt en een lading boterkoeken gehaald voor mn personeel, heerlijke smaak en krokantheid. Lang geleden dat ik boterkoeken heb gegeten die zo mooi in balans waren.
Met klein hongertje per ongeluk op De Essentie gestuit. Alle koeken waren op. Dan maar een carré confituur genomen... De beste in tijden! Ook een brood meegenomen. Dat was eerder gewoon doorsnee. Ligt niet meteen op m'n route. Maar zeker een ommeweg waard.
Het is niet alleen genieten in de winkel, met de vriendelijke ontvangst en alle pareltjes te zien in de toog.. ook thuis is smullen van alle lekkernijen! Van brood en pistolets tot taarten en koekjes... alles valt bij ons thuis in de smaak!
Zéér verzorgde patisserie . Vlotte en vriendelijke bediening . Een aanrader !
Voor wie top patisserie qua smaak en afwerking zoekt…
Mooie presentatie en heerlijke taartjes.
Misschien jonger personeel die niet mist in afrekenen. Het is al niet meer de eerste keer dat dit gebeurt. Zeker in het weekend een jonger iemand in de winkel laten bedienen en die vlotter is en niet mist in afrekenen!! Tip, jonger personeel aannemen. Die niet mist in afrekenen. Kassa op nul zetten!! Al voorgehad dat ik ook nog brood moest betalen van vorige klant. Daar bedrag er nog opstond. En dat de dame kassa niet op nul zette. In het weekend op zaterdagochtend 35 minuten buiten moeten staan. Waarom die mevrouw alleen de winkel laten doen. Ze is erg traag.. Jonger personeel zou wel de zaak vooruit helpen.
Mooie taarten maar heel duur. Verschiet niet van 23 euro voor een taart voor 4 personen.
Zeer goeie bakker .prachtig afgewerkte taarten.zeer goede boterkoeken .en vriendelijk personeel.
Prachtige patisserie; precies kunstwerkjes!!! en super lekker! Heel vriendelijk, ook goed brood.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid