facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Engel

De Engel
"Restaurant “De Engel” staat voor genieten in een eigentijds interieur met een stijlvol karakter.Onze menukaart bestaat uit de lekkerste gerechten met vlees, vis, kreeft en seizoensgebonden suggesties maar onze specialiteit is mosselen."
Adres: Langestraat 12 , Zandhoven 2240, BE
Telefoonnummer: 03 484 56 86
Stad: Zandhoven
Route: Langestraat 12
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 10:30-22:00
Dinsdag: 10:30-22:00
Woensdag: 10:30-22:00
Donderdag: 10:30-22:00
Vrijdag: 10:30-22:30
Zaterdag: 10:30-22:30
Zondag: 10:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: de engel houten, de engel wijk bij duurstede, de engel lisse, de engel dodewaard menukaart, restaurant de engel dodewaard, de engel restaurant, de engel rotterdam, de engel zevenbergen
Recensies
De beste mosselen die ik al gegeten heb. Goed van smaak en grote. gestoomd en in mijn geval natuur . De Irish coffee is ook een echte aanrader. Deze wordt aan tafel gemaakt zoals het hoort. En met de familie aan een ronde tafel gezeten , Grote gratis parking . wat wil je nog meer . Vriendelijke bediening .
Met volle verwachtingen gekomen. Hadden gereserveerd maar toch tamelijk lang moeten wachten vooraleer we tafeltje aangewezen kregen...nog te begrijpen omdat het druk was. Bestelling doorgegeven, nog geen 10 minuten later stond ons eten er al...echter bestelde wijn waren ze blijkbaar vergeten! Alles rap, rap...kregen het gevoel van "groot keuken"! De sfeer en genieten van avondje uit eten was volledig weg!
Fantastisch lekker! Bij De Engel is dat gegarandeerd. Bediening is nog steeds heel professioneel en snel. Elk gerecht dat we aan onze tafel kregen was top, maar het vispannetje sprong er echt uit. Ik was er al enkele jaren niet geweest, en dit was de eerste keer dat ik in de zaal achteraan zat. Het viel mij op dat het toch wat minder sfeervol / intiem is geworden. Een beetje decoratie en indeling van de ruimte zou de sfeer en akoestiek een pak verbeteren. Ook de plastic wegwerp-potjes voor de mayonnaise en boter vond ik wat uit de toon vallen. Tenslotte nog een warme oproep om de gratin-patatjes terug te brengen!
We zijn al wel 10 keer gaan eten, maar ik besefte dat ik nog geen review had geschreven. Dus nu na de verbouwing toch eens werk van gemaakt. Het eten was lekker zoals altijd. Er is trouwens een oplaadpunt voor electrische voertuigen. De wc’s zijn proper, alleen wel slechts 1 wc bij de mannen vind ik wat weinig. De service is ok, maar iets te robotachtig en weinig interactie met de klanten, ze lopen als het ware door de zaal, heel enerverend.
Restaurant zelf is heel gezellig,proper. Heel vriendelijke personeel. Wij hebben Mosselen gegeten, ze waren heel lekkere, maar bij mij stuuk of 4-5 waren met de zand. In de wc is ook proper. Je kan ook zien hoe in de keuken eten word bereid. Heel aangename plaats. Je moet hier zeker reserveren, want de restaurant is altijd vol geboekt.
Heerlijk gedineerd in restaurant De Engel. Eetruimte ingericht rond speelse vlammen van een gashaard. Keurig gedekte tafels met stoffen tafelkleed, servet en verse bloemen. De 3gangen maandmenu voor net geen 40€ was superlekker. Carpaccio van zwaardvis, boter mals lamsvlees met asperges en een panna cotta van witte chocolade met rood fruit. Wat verder opviel waren de professionele zaalmedewerkers. Ze hadden alles meteen gezien, bedienden met de glimlach en vrijgekomen tafels werden in een oogwenk terug ingedekt. Gewoon top. Binnenkort een aantal weken gesloten voor verbouwingswerken. We gaan daarna graag nog een keer terug.
Super lekker mosseltjes gegeten ,keuze op verschillende wijze ,en ook heel vriendelijk personeel !
Ondanks een groot opgezet restaurant, lekker eten, vriendelijke bediening. Bekend voor zijn mosselen maar ook de vis en vleesgerechten zijn lekker. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Snelle bediening, lekker eten , maar waarom moeten de mosselen elk Seizoen duurder en duurder worden ? Wel minder volk dan vroeger in het restaurantEten: 4/5
Eten was zeer lekker. Service was attent en snel. De enige tip die ik wil geven. Iets meer tijd tussen de gerechten zou de service nog verbeteren.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid