facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Eeuwige pluktuin

De Eeuwige pluktuin

Info

In De Eeuwige pluktuin vindt je voorbeelden om een tuin aan te legen waarin je elk seizoen lekker gezonde groenten uit kan halen. Met doorlevende groenten die in een half schaduw tuin goed gedijen.

Geschiedenis

Een tuin met verschillende kamers siertuin, moestuin, kruidentuin, fruit in overkapping bostuin, serres, composthoop, kippenrennen en natuurlijk doorlevende groenten die zelf in de schaduw groeien. Je kan ook komen meewerken om te leren en omdat het een rust geeft.Er is dan meestal ook wat plantgoed of zaden te krijg en vele tips over hoe maken we daar iets lekker mee. Je kan soms proeven van niet alledaagse groenten en kruiden als ze er zijn. Ja toch ook in de winter staan er eetbare groenten. Een zadenbank is er ook je kan steeds ruilen en ook zo wat meekrijgen om in je tuin of in potten te tuinieren.



"Kosmos is een zelfpluk-bloemenveld in Brasschaat Antwerpen.Van juni tot oktober kun je elke zondag- en woensdag 14u-17u vrij komen plukken. Ook boeketten te verkrijgen op bestelling.Abonnees komen wanneer ze willen en brengen zelf schaar en emmer mee. Om deelnemer te worden schrijf je je in voor een volledig bloemenseizoen en word je lid van csa Kosmos voor een jaar. Csa staat voor Community Supported Agriculture of gemeenschapslandbouw. De boerin en haar team telen voor jou de bloemen. Jij hoeft alleen nog maar te oogsten. Doordat je kennis maakt met de mensen achter jouw bloemen en jij vooraf een faire prijs betaalt, ontstaat er een vertrouwensband en wederzijds respect.Het veld is in omschakeling naar biologische certificering."
Adres: Hoge Kaart 273, 2930 Brasschaet, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/653.58.20
Stad: Brasschaet
Route: Hoge Kaart 273
Postcode: 2930


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Levicom Levicom 4 km Vectorworks,CAD,3D,cinema4d,tekenwerk,lesgeven,opleiding,tuinarchitecten,architecten,...
Recensies
Met nieuwjaar kreeg ik een Kosmosabonnement. Eerder dan verwacht mochten we ons eerste boeket komen plukken en sindsdien kijk ik er iedere week heel erg naar uit om mijn boeket te gaan plukken. Vaak voor mezelf, maar soms ook voor familie en vrienden. Het beste cadeau <3
Zalige plek waar je zelf verse bloemen van het veld kan plukken. Grote variatie aan bloemen het hele seizoen door. Marieke is een lieve en warme bloemenboerin en geeft je met plezier een woordje uitleg. Een echt feel-good adres.
Prachtig seizoensgebonden bloemen aanbod. Fijne mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid