facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Eekhoorn

De Eekhoorn

Info

Openingsuren:

Donderdag 18u
Vrijdag 18u
Zaterdag 18u
Zondagmiddag 11u en avond 17u30

Juli en augustus: ook open op woensdag vanaf 18u

Geen Bancontact

Adres: Oude Vijverweg 18, 1653 Dworp
Telefoonnummer: 023800662
Stad: Dworp
Route: Oude Vijverweg 18
Postcode: 1653



op zoek naar gerelateerd: De Eekhoorn Dworp menu, Restaurant Dworp, De Eekhoorn Restaurant, Restaurant Beersel, Boelekewis, De Neu Pruim, Eekhoorn Dworp Openingsuren, De Eekhoorn Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Heel gezellig binnen, vriendelijke bediening, en heerlijke Libanese Mezze als hoofdgerecht gegeten. De rest at ribbetjes met frietjes en zou ook heel goed geweest zijn.
We kwamen hier toevallig terecht op doorreis naar huis. We reden tegen etenstijd richting Brussel waar veel file stond. We besloten eerst te gaan eten en via Google Maps vonden we restaurant de Eekhoorn. We hebben heerlijk gegeten in een prachtige ambiance. Eigenlijk moet je hier reserveren maar we hadden geluk. Omdat we zo vroeg waren was er nog een plekje. Toen weg gingen stond de parkeerplaats vol en was elk tafeltje bezet. Logisch. Een aanrader!
Eerlijke maar vooral eerlijke keuken. Super lekker en vers. Vriendelijke bediening in een fantastisch kader...
Vriendelijke bediening en het eten was heel lekker. Gezellig interieur en voldoende ruimte tussen de tafels, zodat andere mensen niet gestoord worden. Voor mensen die rap willen gediend zijn, moeten zich voorbereiden dat men er soms lang kan moeten wachten.
Fantastische locatie, goeie service, lekker Belgische kost... tip top!!
Niet zo veel keuze in vegetarische gerechten. Het eten was ok, maar niet om speciaal voor terug te komen. Wel een heel leuke sfeer en vriendelijke bediening!
Rustige plek in het midden van het bos. Plaats voor kinderen om te ravotten. Extreem vriendelijke bediening. Lekker eten en lekker bier menu. Een aanrader, zeker met kinderen.
Men deed zelfs geen moeite om 2 personen een snelle hap te gunnen...
Positief:Vriendelijke bediening en redelijk goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het restaurant straalt een gezellige sfeer uit. Mijn keuze: Ribbetjes van het huis. De ribbetjes zijn lekker, de presentatie van de groentjes vond ik minder. Negatief: Tussen bestelling en het daadwerkelijk opdienen van het eten zat 50 minuten.
Super gezellig restaurant zowel binnen als buiten en heel lekker keuken met genoeg keuze. Prima prijs/kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid