facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Doornshop

De Doornshop

Info

Betaalbare schoenen voor het hele gezin! Elke eerste zondag van de maand open!

Geschiedenis

De Doornshop is uw winkel voor betaalbare schoenen. Ieder seizoen bieden wij u naast nieuwe collecties ook leuke collecties uit overstocks aan.

U vindt bij ons modieuze schoenen voor dames, heren en kinderen. Voor jong en oud. Fashion en comfort. Pumps en regenlaarzen. Turnpantoffels en werkschoenen. Slippers en snowboots. Sportschoenen en pantoffels.

Bij ons kan u in alle rust zelf uw schoenen nemen en passen. Geen opdringerige verkopers en iedereen is welkom! Indien u hulp nodig heeft helpen wij u graag verder. Niets gevonden? Geen probleem, elke week komen er nieuwe artikelen binnen en vindt U de volgende keer wel uw droomschoenen.

Kom ons betaalbaar assortiment ontdekken! Het team van De Doornshop staat voor u klaar, tot binnenkort!

Elke 1ste zondag van de maand zijn we open van 10 tot 17u .



"Wij zijn actief op sociale media : via Facebook en Instagram kunnen jullie een aantal van onze laarsjes, schoenen, kleding, pantoffels, sandalen.... bestellen en wij versturen het!Of kom ons een bezoekje brengen!Onze vroegere naam DE DOORNSHOP is verdwenen, maar onze winkel is nog steeds op hetzelfde adres! Of kom langs in Heist-op-den-Berg, onze 2e winkel.Schoenen VAN LOON, een familiezaak met een ruim aanbod voor heel het gezin en élk budget!"
Adres: Haasdonksesteenweg 6, 9140 Temse
Telefoonnummer: 037710932
Stad: Temse
Route: Haasdonksesteenweg 6
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: doornshop facebook, bristol, outlet temse, brantano, schoenwinkel temse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Berga Berga 4 km Hele goeie service, altijd vriendelijk, geen vraag is teveel, keitoffe collecties, zo...
Eva's Vicky Shoes Temse Eva's Vicky Shoes Temse 4 km Special zaak goede merken van schoenen vriendelijke bediening
Recensies
Schoenen Van Loon de vroegere "Doornshop" is een winkel die zich vooral richt zich op de verkoop van schoenen, kousen en handtassen. Daar deze zaak gelegen is in het rustige dorpje "De Velle", een deelgemeente van Temse en in de -" zeer ruime"- nabijheid van het recreatiepark " De Ster" te vinden is, moet je wel goed uitkijken en je GPS volgen om deze shop te vinden! Deze zaak verkoopt kwaliteit schoenen aan héél competitieve prijzen en de bediening is er vriendelijk. De winkelruimte is vlot toegankelijk voor onze minder mobiele medemensen, en er is een parking voor de deur! Kort om, best de moeite om eens een omweg te maken!
Heel ruim aanbod, zeker voor dames. Correcte prijzen voor een gewone schoen. Voor tieners zou er méér keuze mogen komen sneakers
Heel vriendelijk personeel en zijn steeds bereid om je te helpen.
Mooie schoenen aan een verlaagde prijs vriendelijke bediening
Ideale plek om een koopje te doen! Assortiment is niet overdreven groot en wisselt regelmatig, maar dat is de aard van de zaak. Eigen parking is niet van de grootste, maar er is genoeg parkeerplaats in de buurt. Loont altijd de moeite om eens binnen te springen en te "snuisteren"
Of je nu veel koopt of niks,ze zijn altijd even vriendelijk. Niet de chique winkel .maar genoeg keuze.en de prijs valt super goed mee. Leuke handtassen en klein rekje met leuke truien,kleedjes ......
Budgetvriendelijke schoenwinkel die ook sportkledij verkoopt. Voor de kids is het soms een beetje zoeken om de juiste maat te vinden aangezien dit niet per maatgrootte gerangschikt is.
Grote keuze voor jong en oud
Véél keuze, vijf paar schoenen gevonden in mijn smaak en maat , ga voor de winter terug
Vriendelijk personeel, veel keuze, ook aan handtassen en sjaal, kousen… Altijd al iets kunnen vinden voor mezelf, mijn kinderen & echtgenoot
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Doornshop met het openbaar vervoer


Temse Velle Kerk 170 meter
95
Temse Velle Kerk 170 meter
280

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid