facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Donderdagen

De Donderdagen

Info

De Donderdagen ... straattheater in het hartje van Ninove

Geschiedenis

Sinds 2003 verwelkomt de stad Ninove elke zomer op donderdag in juli en augustus straattheater- en circusartiesten op verschillende locaties in de binnenstad. Elke voorstelling start om 20 uur (uitzonderingen zijn terug te vinden op de affiche). Kruis elke donderdag van juli en augustus aan op jouw kalender en kom meegenieten van telkens een gratis spektakel!!!

Sinds 2013 organiseert de dienst cultuur/evenementen ook openluchtcinema “De Vlaamse Filmkes” tijdens de laatste twee weekends (vrijdag, zaterdag en zondag) van augustus. Elke film start om 21 uur (uitzonderingen zijn terug te vinden op de affiche). De Vlaamse Filmkes gaan steeds door in een wijk binnen het stadscentrum of in een deelgemeente en in samenwerking met een lokale vereniging.

Los van deze festivalletjes organiseert de dienst cultuur/evenementen nog andere activiteiten tijdens de zomermaanden. Je vindt ze allemaal hier terug!!

Adres: Oudstrijdersplein 6, 9400 Ninove
Telefoonnummer: +3254313288
Stad: Ninove
Route: Oudstrijdersplein 6
Postcode: 9400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Events & Promotions, Standaert Christophe, Freelancer Events & Promotions, Standaert Christophe, F... 727 meter Voor een grootschalig evenement tot een klein prive feest, Standaert Christophe, free...
Lokale makers markt Ninove Lokale makers markt Ninove 879 meter Leuke marktplaats
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid